17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така Черньо, пребий първо устатника Пульо, а след това и антибоксьора Фюри. Стискам палци и на краката за черния Джошуа !!! Оххххх ... ама какъв кеф ще бъде да пребие наш Пульо и да се отървеме от него. Пульо, Пульооооо ... даже брат ти -- малката Курва е по-добър боксьор от тебе, некадърен устат бездарнико !!!

Незнам кой колко публика ще събере знам само че Тайсън Фюри е най добрия боксьор за последните 3години и съм сигурен че ще е така още доста дълго време . Нормално е обаче да загряват феновете за един такъв предстоящ сблъсък ясно е че Пулев ще яде бой не много защото няма силици и таланта на Джошуа и ще бъде нокаутиран в 3тия рунд така че следващия сблъсък ще е Джошуа срещу Фюри.

А ковид може да го напълни до горе!

си говореха кой кого ще набие а сега кой колко публика ще събере и колко пари..

Фюри е антички северно македонец

двамата са гола вода. Последователи на унищожението на този благороден спорт от братята Кличко и от мафията на мениджърите, които превърнаха бокса в нещо като кеч. Йешуа е може би най-слабият боксьор да носи тази титла в историята и скоро ще му нашокат репата - няма да се учудя ако дори Кубрат свърши тая работа. А за оня смешник Джипсито въобще не ми се говори - безмозъчен дървар, с единствено предимство размерите си. Подобен на глупавата 3-метрова руска горила Валуев, която танцува само една зима. Не само Тайсън, и Ленъкс Луис, и Лари Холмс, и Холифийлд щяха да го смачкат за два-три рунда макс.

Ти верно ли нарече Фюри "безмозъчен дървар" и го сравни с Валуев :) А Ленъкс губеше от Виталий до аркадата

Ти верно ли извинявам се за глупавия въпрос но ти гледаш ли бокс или може би си се объркал и коментираш нещо друго .Първо мафия в бокса винаги е имало второ Джошуа е страхотен боксьор а Тайсън Фюри още повече за Кличко да не говорим и трето а ти как мислиш Кубрат Пулев стига до два мача за пояса сигорно защото е много добър боксьор според твоите разбирания . Надявам се да ме разбереш правиелно и да си коментираш художествена гимнастика защото там може би ти е силата .

На този като му видя снимката вече започвам да се чудя коментатор ли беше или бокьор?!?

Ти ще събереш 90к публика а Фюри ше събере титлите , Смешно е тази грандомания , когато си любимото черно момче на медиите а на опонета ти никога не му е дремело за неща като имидж