17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Пулев е ясно, но Фюри е съвсем друга работа. Бокса му е в кръвта, няма тайни относно стратегия, тактика, техника. Носи на бой, пък и удря силно.... Освен това е перде и не му пука от нищо и от никой. Плюс за Джошуа е загубата от Анди Руис - ще го направи по-предпазлив и по-мислещ на ринга, защото в тази категория един удар може да реши всичко. При всички случаи, Джошуа има една странна особеност, да не кажа недостатък, който лично за мен е необясним - прави срив в момента, в който води мача. Кличко не успя да го накаже, но Руис не му прости. Сигурен съм, че от щаба на Фюри са изучили това явление подробно. Във всеки случай ще е страхотен мач.

Английският балетист ще бяга из ринга!!!

Докато стане мача с джошоа Пулев ще изгори защото е стар и никога не е бил боксюр

Браво шампионе ! Сигурен съм в теб

За живота и здравето на Пулев. Може да пострада лошо, да се замисли.

ДЖОШУА Е ЕДИН ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛЕН НАРКОМАН,НА КОЙТО МУ СЕ ДАВАТ ДОБАВКИ КОИТО НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЛИСТАТА НА ЗАБРАНЕНИТЕ, ЗА ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА ПСИХИКАТА ЗАЩОТО ВИДЯХМЕ КАК ДВА ПЪТИ СЕ ИЗЛАГА СРЕЩУ АНДИ РУИС ПЪРВИЯ ПЪТ ПЪЛЗЕШЕ И НЕЗНАЕШ КЪДЕ Е, МИСЪЛТА МИ БЕШЕ ДА НЕ ПРИБЪРЗВАТ ДА ГОВОРЯТ ДА НЕ СТАНЕ СЪЩОТО ПАК ДА ПЪЛЗИ И ДА СЕ ЧУДИ КЪДЕ Е

От страх говори така. Куче, което лае, не хапе.

Тая поговорка е ала-бала!! Бил съм хапан и нападан от лаещи кучета...трябва някаква сопа или дърво в някаква форма наръчо и бой по главата и не му давай да я захапе

Че Пулев да не би да блести със скромност? Няколко пъти съм коментирал негови изказвания по адрес на Джошуа и за пореден път ще напиша че по-малко приказки и повече тренировки. Защото боксьор и това от ранга на Джошуа не се побеждава с приказки ами с упорита работа. То Пулев от многото удари в главата и с друго не блести но ако си смени подхода към опонентите си и аз ще си сменя мнението си за него. Ще се бият и ще видим кой прав и кой крив.

За Пулев иди дойди,ама за Фюри не е хич ясно.Все си мислех за Дионтей Уайлдър че ще просне Фюри ама стана обратното.Нс Фюри са му дълги кунките много.

Които са несъвместими с начина на живот и хората на Острова - готварските рецепти, бокса и жените. Кой е ял вкусна английска гозба, кой е видял традиции и английска боксова школа, кой е срещал англичанка-красавица? Никой! Нека си го имат само самочувствието там, ние си знаем обаче истината!

Съвременният бокс възниква като спорт сред английските "джентълмени".

Срещу Пулев може би няма да има проблеми, ама с циганина ще има да се търкаля пак по пода.. Той такива пръчки най ги обича.

Напротив, даже е много скромно казано от него.

По-скоро е реалист. Ясно е че Пулев, който е свикнал да се бие с пенсионери и затворници, е много далече от нивото му.