17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро е реалист. Ясно е че Пулев, който е свикнал да се бие с пенсионери и затворници, е много далече от нивото му.

Напротив, даже е много скромно казано от него.

Срещу Пулев може би няма да има проблеми, ама с циганина ще има да се търкаля пак по пода.. Той такива пръчки най ги обича.

Които са несъвместими с начина на живот и хората на Острова - готварските рецепти, бокса и жените. Кой е ял вкусна английска гозба, кой е видял традиции и английска боксова школа, кой е срещал англичанка-красавица? Никой! Нека си го имат само самочувствието там, ние си знаем обаче истината!

За Пулев иди дойди,ама за Фюри не е хич ясно.Все си мислех за Дионтей Уайлдър че ще просне Фюри ама стана обратното.Нс Фюри са му дълги кунките много.

Че Пулев да не би да блести със скромност? Няколко пъти съм коментирал негови изказвания по адрес на Джошуа и за пореден път ще напиша че по-малко приказки и повече тренировки. Защото боксьор и това от ранга на Джошуа не се побеждава с приказки ами с упорита работа. То Пулев от многото удари в главата и с друго не блести но ако си смени подхода към опонентите си и аз ще си сменя мнението си за него. Ще се бият и ще видим кой прав и кой крив.

От страх говори така. Куче, което лае, не хапе.

Съвременният бокс възниква като спорт сред английските "джентълмени".

Тая поговорка е ала-бала!! Бил съм хапан и нападан от лаещи кучета...трябва някаква сопа или дърво в някаква форма наръчо и бой по главата и не му давай да я захапе

ДЖОШУА Е ЕДИН ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛЕН НАРКОМАН,НА КОЙТО МУ СЕ ДАВАТ ДОБАВКИ КОИТО НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ЛИСТАТА НА ЗАБРАНЕНИТЕ, ЗА ДА СЕ СТАБИЛИЗИРА ПСИХИКАТА ЗАЩОТО ВИДЯХМЕ КАК ДВА ПЪТИ СЕ ИЗЛАГА СРЕЩУ АНДИ РУИС ПЪРВИЯ ПЪТ ПЪЛЗЕШЕ И НЕЗНАЕШ КЪДЕ Е, МИСЪЛТА МИ БЕШЕ ДА НЕ ПРИБЪРЗВАТ ДА ГОВОРЯТ ДА НЕ СТАНЕ СЪЩОТО ПАК ДА ПЪЛЗИ И ДА СЕ ЧУДИ КЪДЕ Е

За живота и здравето на Пулев. Може да пострада лошо, да се замисли.

Браво шампионе ! Сигурен съм в теб

Докато стане мача с джошоа Пулев ще изгори защото е стар и никога не е бил боксюр

Английският балетист ще бяга из ринга!!!

За Пулев е ясно, но Фюри е съвсем друга работа. Бокса му е в кръвта, няма тайни относно стратегия, тактика, техника. Носи на бой, пък и удря силно.... Освен това е перде и не му пука от нищо и от никой. Плюс за Джошуа е загубата от Анди Руис - ще го направи по-предпазлив и по-мислещ на ринга, защото в тази категория един удар може да реши всичко. При всички случаи, Джошуа има една странна особеност, да не кажа недостатък, който лично за мен е необясним - прави срив в момента, в който води мача. Кличко не успя да го накаже, но Руис не му прости. Сигурен съм, че от щаба на Фюри са изучили това явление подробно. Във всеки случай ще е страхотен мач.