Коментари - Джошуа очаквано активира клаузата за реванш с Усик | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фюри е фаворит срещу Усик. Срещу Чисора Усик едвам стигна до победата а Фюри не е Чисора, Фюри за килограмите си е доста по-подвижен и трудно можеш да го намериш с плътен удар, да не говорим за бързината му.

Не съм сигурен, че може да се боксира с друг преди да изпълни клаузата за реванш с Джошуа. Усик е много техничен и пъргав боксьор. Блестящ тактик е и има много издръжливост. Няколко пъти гледах мача с Джошуа и си мисля, че британецът и неговия щаб въобще не си бяха направили труда да се подготвят като хората. Същото се получи и на мача с Анди Руис. Определено имаше подценяване, освен това Джошуа е станал доста предпазлив ( да не употребявам по - силна дума ) след загубата от мексиканеца. Може ли Фюри да повтори грешката на Джошуа? Едва ли! Във всеки случай тежката категория на професионалния бокс отново е интересна и вариантите за супер мачове не са малко. Фюри-Усик би бил такъв ако е осъществим. Мисля си, че мега сблъсъкът между двамата британци все още вълнува най-много и промотърите, и публиката. За да се осъществи трябва да се разберат за условията и да изиграят по още един задължителен мач ( и да го спечелят естествено ) - Фюри срещу Дилиън Уайт и Джошуа срещу Усик.

Срещу Уайт друг път приятел, Ото Уолин ще го размаже - помни ми думата.

В тежката нищо не се знае до последно, но срещу Усик трудно ще си върне поясите. Темата на темите в тежката категория е Усик с неговите боксови умения и интелект от една страна и не перфектната му физика за категорията ще може ли да изненада и Фюри.

Негрото иска още бой

Това е голяма грешка на Джошуа, защото Усик не е Анди Руис. Уиск е многократно по-добър и по-умен боксьор от Анди Руис. От сега мога категорично да кажа и ми запомнете думите: и в реванша Усик ще победи Джошуа! Ще се получи дежа-вю: така както Фюри попиля Уайлдър в третия мач, по същия начин Усик отново ще победи Джошуа. Очевидно интелекта и акъла на Джошуа и Уайлдър са на едно и също примитивно ниво и двамата са еднакво "умни".

Фюри попиля Уайлдър, като преди това 2 пъти лази по пода ... по навик, нали е с тяло на гущер