17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джошуа ще иска да приключи мача преди рунд номер 5,за да доминира в индиректния спор с Кличко,на когото бяха необходими 5 рунда да нокаутира Пулев.Затова още в първи рунд ще настъпи газта.

Да не вземе да настъпи мотиката само, още в първи рунд

Е кви съвети бе, 2,3 бухалки и пулето е долу Аз залагам на бърз КО за църния

Фюри за ринга с два пласта по 15 см дунапрен, на който не може да се подскача и направи истински бокс. Постелката на ринга беше направена стандартна и Кличко не ползваше "специални" втърдяващи се при удар ръкавици. Затова Фюри подскачаше като момченце по ринга и Кличко не можеше дори да го стигне и удари, ударите му нямаха поразяваща сила с нормални ръкавици... Колкото до Кубрат - той стана жертва на специалните ръкавици на Кличко, специалния мек ринг с два пласта дунапрен по 15 см, както и непозволени удари за чиста дисквалификация на Кличко, първите два решаващи нокдауна с непозволени удари с ляв лакът и то в сънната артерия. Неговата промотърска фирма трябваше да прекрати мача след тези непозволени удари с лакът. Погледнете например това видео, на забавена скорост (кликнете Settings, Speed=0.25) и изгледайте моментите на 0:45мин, 2:23 мин , които са удари с лакът в сънната артерия на Кубрат и са за чиста дисквалификация на Кличко: https://www.youtube.com/watch?v=aPZrvNRi-ro Това е малък списък от забранени небоксови техники на Кличко: https://www.youtube.com/watch?v=OA4-TUaAGJw Дано Кубрат си е взел поука от мача с Кличко относно неговата рекламна небоксова стойка с ръка като "кобра" - това просто не върви при по-високи съперници с по-дълги ръце от неговите. С такива съперници трябва да се поддържа класическа боксова стойка с много движение с крака по ринга... Да се надяваме, че му помогнала на Кубрат допълнителна подготовка на Белмекен с преспиване на висока надморска височина, това решително подобрява решително физическата кондиция! Това е истината!!! Дано видим честен и хубав мач!

Джошуа ще победи. Пулев много се хвали , но няма сили да надвие Джошуа.

Колкто до мача на Кубрат с Кличко, неговата промотърска фирма не го защити, както направиха промотърите на Фюри за ринга с два пласта по 15 см дунапрен, на който не може да се подскача и да се направи истински бокс. Постелката на ринга беше направена стандартна и Кличко не ползваше "специални" втърдяващи се при удар ръкавици. Затова Фюри подскачаше като момченце по ринга и Кличко не можеше дори да го стигне и удари, ударите му нямаха поразяваща сила с нормални ръкавици...

А бе идиоти, журналисти прости, ще се саветва, драми , никакви права за вас

На калпавия уй ръкавиците мунпречели

Той Пульо Сулев не се и надява. Но поне да успее да се изплези и през това време да извъртят рекламите.

Кличко можеше да приключи нещата още в началото, но трябваше да се извъртят рекламите и да се имитира нещо като бой. Разликата в класите беше светлинни години. За сега да не говорим.

Джошуа ще пердаши Пулев като шкембе в дувар и ще го търкаля като мечка на панаир.И накра ще го просне на ринга като чувал с картофи.Въпросът е дали ще го чака до 5-тия рунд,както направи Кличко или ще го нокаутира по-рано.

Защото Кобрата помни как ядоса Кличко с това плезене и как веднага след това беше свален в нокдаун.

Излизаш на ринга и го удряш. Това е.

ще вземе някой лев нащо моче и толко,ще има пак продължаваме напред докато се усвести ;само дано не го направи на Бимбаец,както го направи Кличко.

Джошуа няма шанс. Ако ще с Майк Тайсън да се съветва. Никой не може да му помогне...

Толкова ли го е страх че чак от Кличко тръгнал за съвети.......баси шампиона ?!

Кобра...ти ли си бе ГОЛЯМА УСТА

Създават съдържание, което да се върти в онлайн пространството и да напомня на зрителите да си платят за двубоя. Иначе реално, Джошуа е пет класи и десет години преди нашия. Няма лошо. Да се биеш два пъти за световната титла е огромен успех и бих свалил шапка на Кобрата ако не беше такъв простак и задник.

Всички форумни "оптимисти" друга песен ще пеят ако нокаутира Джошуа.. Много зависи как се е подготвил нашият боксьор.. При добра подготовка шансовете са почти изравнени с леко предимство за Джошуа.. За мен ще бъде важно най-вече Кубрат да излезе смело и да се хвърли в боя.. да фрустрира Джошуа с движение по ринга, съчетано с внезапни скъсявания на разстоянието и атаки по главата, но и по тялото.. Изключително важно за мен ще е ако успее да нанесе ъперкъти по брадичката му.. Джошуа няма брадичка и ако Пулев го нацели само веднъж както трябва ще го разклати... Никой не е казал, че ще е лесно, но очакванията са насочени изцяло към англичанина.. Това дава предимство на Кубрат, да си планира внимателно тактиката и да направи изненадата.. Успех от мен..

Аз мисля,че преди 7 рунд няма да нокаутитира нашия.Платени са огромни пари за шоу и реклами. Но нашия и да иска няма да издържи повече.

И какво ли го е посъветвал Кличко? Да използва непроверени ръкавици? Да вкара вътре малко тежести и да подкупи съдията? Успех, Кобра!

Само това чакаме, Джощуа да тръгне да се надиграва, а не да бяга като парле в втроия мач с Роиз. Кобрата така ще го жулне ,че край на колани, медали и кариери за Антончо. Чакаме да се надиграва а не да бяга

умрял Джошуа да се съветва с някой, как да бие в рутинен мач, който е между другото и защото Кобрата урева урталъка, че не му дават мач...

Батко Ко Брат ще победи. Обий ги много Ко Брате. Обий вироса. Обий Онитед Кингдом.

Успех

Ами точно това е шампион. Не подценява противника и търси начин да го победи. Дано Кубрат да не почне пак с помпозните приказки и да го шокират рано рано.

A aз мисля, е ти не мислиш!

Имам чувство, че нашия фуклЮ ша победи....

Ужасно е да четеш дивотиите на всякакви изроди антибългари!!! Как може, бе кретени??? Става дума за един от нас, за горд българин, за наша надежда и национална радост, ако победи. А ние трябва от сърце да сме до Кобрата и да го подкрепяме с всичко!!! Обидно, жалко, грозно е да плюеш българин, така плюеш себе си! Пфууууу...какви изроди са се пръкнали в Майка България... Нима те ще застанат и зад Родината, ако се налага? Надали, това са отрепки без български дух и кръв... Отвратително!!!!!!! Успех, Кобра и им покажи какво е да си истински родолюбец...

Ужасно е да четеш дивотиите на всякакви изроди антибългари!!! Как може, бе кретени??? Става дума за един от нас, за горд българин, за наша надежда и национална радост, ако победи. А ние трябва от сърце да сме до Кобрата и да го подкрепяме с всичко!!! Обидно, жалко, грозно е да плюеш българин, така плюеш себе си! Пфууууу...какви изроди са се пръкнали в Майка България... Нима те ще застанат и зад Родината, ако се налага? Надали, това са отрепки без български дух и кръв... Отвратително!!!!!!! Успех, Кобра и им покажи какво е да си истински родолюбец...

малко след първия рунд Кобрата олюлявайки се - Продължаваме напред ...

" Кубрат бе победен от украинеца през 2014-а, а три години по-късно кариерата му приключи, когато Джошуа го победи на "Уембли".Надявам се,че всички прочели това изречение са разбрали какво е нивото на написалият материла журналист!?Да,кариерата на Кубрат Пулев може би ще приключи на Уембли ,но не през 2017г.,според автора,а на 12.12..2020г. при загуба.Толкова объркващо и нелепо написано!Аз желая успех на българския боксьор ,независимо от всичко,което сеизля срещу него.

"Кубрат бе победен от украинеца през 2014-а, а три години по-късно кариерата му приключи, когато Джошуа го победи на "Уембли" - хахахахахааа, е това изречение изби рибата! :-D Междувпочем, като се замисля, не е далеч от истината, само годините след 2015 трябва да се сменят съответно на от три на шест...Дали не е скрит фроидистки лапсус???

Да видим сега как ги сподели...не пускай журналисти на България да представят мача. Обезводни го както направих АЗ, не му дадох вода. Аз излезнах с много откачалки около мен, а той да бъде сам...К’во друго да ти кажа...Успех Кобра от (Българско) сърце ти го пожелавам