17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя се обадил на Кличко и го питал как да разбере, че е победил кобрата а оня му казал, като чуеш че вика Продължаваме напред значи е дал фира

Джошуа, е македонец казах...!!!

Само нашия тулуп да не се разчуствувабот казаното и да целуне публично Джошуа, щото ще го съдят за публичен педраслък.

И двамата гладиатори заслужават респект.

Респект за Джошуа. Кобрата да се учи. Успех на Кобрата.

Каков е тоз дзвер бре?

Ето каква е разликата между умния човек и българина: че първия изучава всичко за противника, дори и историята на държавата му,,,, а българина... Той всичко си знае... {и нека да не се засягаме, а да се учим от грешките си}

Давай батко Ко Брат, обий ги много.

Кубрат - войн! - ха-ха Все пак е чул нещо...

Джошуа трябва да знае че ние тук се уважаваме след петата ракия.

Кубрат е македонски бог!

Мани го Джошуа, тоя фашистички окупатор, къде баба му е от струмишко #вето

PEYTSCH

На велик Български воин, щото макетата не са се усетили да го...„помакедончат“.

Джошуа е е добро момче, спортист. То му го пише на челото. Нашият е израснал в един от най-лошите квартали, членувал е в банди, бил е боец. Нещо подобно на Майк Тайсън и още десетки световни шампиони. За тази работа трябва мотивация и натрупана злоба от детството. Джошуа я няма, или я е преодолял. Кубрат я има. Да видим мача. После ще си коментираме пак.

Това е професионален бокс, не уличен бой. Сравнението между Тайсън и Пулев е меко казано идиотско. Много тренировки, добра тактика и мозък трябва.

Дай-боже! Фен съм на Кубрат Пулев. Но каквото и да стане, нямаме по-успешен български спортист последните 5(пет) години. Дори и да падне, пак трябва да бъде посрещнат в България като ВТОРИ В СВЕТА В ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ. Кой досега има честта да се похвали с това?

Вече трябва главно бойна злоба! Много злобна! Във всички спортове.

сещам се за сцена от бързи и яростни на покрива на един паркинг- в. дизел срещу дж. стейтъм: уличния бой е по правилата на улицата, но тук е ринга и правилата са други

Ти къде мислиш че е израстнал Джошуа бе сельо???

B бokлyka...

Направил хватка на някакво момче в начално училище във Великобритаяния... Изключили го и с майка му се преместили в Нигерия. Минали години, 1-2, върнали се във Великобритания. Там го хванали с трева. И вече гангстер? Това си е добро дете, спортист. Живял е в Лондон, Нигерия за малко, пак Лондон. Личи му, че не е гангстер, бе... ПП: Кубрат Пулев е видял мноооого повече.

Кубрат Пулев е видял мноооого повече om Hekoлko kamepuцu...

твърде скъпо в Англия да платиш пей-пер-вю за мача. А от билети - почти нищо

ще чакаме втори Пулев в професионалния бокс. Дълго ще то чакаме. Брат му няма тоя хъс и спортна злоба.

Очаквам Джошуа изведнъж да лепне ковид-19 и да отменят двубоя.

Уважавам го, и затова ще го нокаутирам...

Добри ПР-и има. Така разчетворява българските фенове, които и без това са раздвоени. А нашият само го плюе, все едно това е КЕЧ (Шоу кукинг). Въпреки това, ако нашият отличен боксьо Кубрат Пулев(на фона на други пробаднали мутри-бокьори) спечели е добре за всички българи. Ама такъв бил, ама джоревец бил. Тия работи никой не ги знае и не може да се съди по външен вид. Щото като седнем на маса в България всичките сме бели, румени и синеоки, все едно... Всички имаме приятели, които си приличан не на цигани, а на мулати. А, уж са си чисти българи. Те техните шампиони в Западна Европа, САЩ, Русия и т.н. щото са трето поколение местни руси висшисти.

Джошката ще го яде със шепите.

Евала на Джошуа, за пореден път се доказа като спортсмен.

Да бе български воин, хан Кубрат не е ли и той македонски цар!

Показва уважение което е достойно.

Лел колко интерено - насрах се от интерес

посерко

Усрак