17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A нaшиo дoбрe ли e, дa нe e нeщo тaкoвa... ? И нeкви пaри уж щeшe дa дaвa нaшиo - квo cтaнa - мaй caмo нaуужким !? Щoтo Джoшуa дaл пaри зa тeхнитe бoкcьoри-aмaтьoри в Aнглия - хeм бeз дa e oбeщaвaл!

Кубрат каза, че ако спечели мача ще даде половината сума за благотворителност...

Тъпаци, вижте пак последния рунд. Кубрат доста видимо му застана мирно и му показа, че чака да го удари. Това беше ГОЛЕМИЯ нокаут на негъра. За уреден мач - толкова уважение.

Поредния конспиратор

И двамата сте клоуни

те не играят ли за пари?

Мениджърчето иска да внуши, че победата е била важна и трудна, но феновете видята един неравностоен мач, в който Джошуа не си даде много зор. И по-добре де - иначе щеше да нарани съперника си. Може би феновете трябва да започнат да оценяват интелигентата игра, Да докараш съперника си до положение в 9-я рунд всеки твой удар да е нокдаун не е лоша стратегия. Но факта си е факт - мача леко приличаше на тренировка за Джош.

уууу, расисти!

Абе... А кой прегръщаше Пулев всеки път, в който му влезеше с възможност за удар? Бах тая мъжка любов...

Пулчо, нямаше защита...и Джошката го уби с ъперкъти. А Джоиката беше толкоз страхлив и внимателен, че се гушкаше с Пулев през 30 секунди....Реално шансът на Пулев беше пропилян и Анди Руиз го би...ако първият двубой не беше пропаднал, нищо чудно нашият да беше на мястото на Руиз. Джошката просто никакъв го няма в близък бой и никога повече няма да видите тактиката му с Руиз....Отделно се видя, че не носи и на бой 1 - 2 удара са способни да го разколебаят....Пулчо го млатна веднъж сериозно и Джошката беше бая разколебан 2 рунда...

Или не ?

Това е защото победа над противник с 3 нокдауна и нокаут, който се крие по ъглите на карето не е победа, а "лошо подбран спаринг"...

Набил кобрата голям праз. Те повечето от топ 10 ще го бият. Да го видим с циганина какво ще направи.

вместо да вземе пари, Пульо трябваше да плати глоба в същия размер след мача... Така с един удар ще се отсее вмъкването на подобни недоразумения сред фаворитите!

Все едно Джошуа да влезе в мола и да пребие клоуна с големия червен нос и балоните... Дали ще му го признае някой за победа във велик двубой, или ще спи в участъка след това?

След ерата на Майк Тайсън боксът е 10% спорт и 90% реклама. Пример - добутването на Пулев до бой за шампионската титла в тежка категория.

Юнак е този дето победил ламята, а не този дето убил мухата /па били те и седем според класическата приказка/. Та какъвто противникът -Пулев, такова и юначеството-Джошуа. Вижда се и по интереса преди и по време на мача-600 000 в случая, срещу 1 600 000 зрители, в друг случай, вижда се и от интереса респективно коментарите след мача.

Всички смятат, че Джошуа е участвал в някакво увеселително коледно шоу...

Не бил впечатлен.... Би го с нокаут и изигра 9 рунда скъпо платен спаринг без да получи някакъв по-сериозен удар от нашия. Колко повече да го бие, за да впечатли? Ясно е, че при такава разлика в представянето на двамата хората няма как да се впечатлят, но тук следва да припомним, че от щаба на Джошуа се дърпаха от организирането на този мач и само заплахата от служебно отнемане на шампионския пояс в една от версиите ги накара да се съгласят. Англичанина игра внимателно и не допусна наранявания, което е правилната стратегия предвид предстоящия спектакъл за 200 млн. паунда срещу Фюри.

той пък се мисли за най-великия. пулев е карал корона вирус точно преди мача и 3 седмици не е тренирал. егати и победата. какво уважение чака?

стана редовното извинение на всеки льохман... Като започнеш от тулупа, та стигнеш до сульо пулев - а те междувпрочем са от един дол дренки тъпи парчета...

Ами да си е казал и да се е отказал...

Видяното говори категорично, че англичанина беше класа, че и две над нашия. Пулев си е толкова, пробва с Кличко, пробва и сега, просто неговата не се получава. Взема си парите, нека си ги харчи, заслужи си ги.

За реванш но този път Джошуа да СМАЧКА от бой това лайно за да си затворят устата всички

То пък едно мерило, намерил с кой да се съизмерва... Като стане на 70, ще го питаме и него какво ще му е. Напротив, той трябва да отдаде значимото на "татко" си, че още мърда.

мерило е. едно от. а ти си просто един сплескан.

Така е, защото на всички им беше ясно още в самото начало, че Пулев ще бъде пребит като куче... Нямаше никаква интрига в този мач. Аз бих казал браво на Джошуа!

В статията има куп правописни и технически грешки ! Четете какво сте написали,преди да публикувате !

За какво да го хвърлят, че е пребил един възрастен ром чалгаджия . Само критика за такива постижения .

кви са тия уроди

Ами би се с треторазряден хвалипръцко и палячо с голяяяма уста Какво уважение за това

Тъпаци, вижте пак последния рунд. Кубрат доста видимо му застана мирно и му показа, че чака да го удари. Това беше ГОЛЕМИЯ нокаут на негъра. За уреден мач - толкова уважение.

По голямо гюмбе от тебе няма Цунете се със хвалипръц и продължавайте напред

Харесвам Джошуа, но нямам как да му призная, че е добър след като е победил някакво кюфте. Нека видим с Фюри и тогава.