17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До автора Защо толкова злоба.Българкино разбери че когато Левски и ЦСКА са силни само тогава има силен национален отбор.Вж.94г.Всички други са селски ,злобни и завистливи отборчета.Лудогорец не са български отбор а бизнес сбирщина,.

Ех, къде отиде комунизъмът, когато за много по-малко Берое го пращаха в Б група!

Какви ли не метаморфози претърпя подхуенския гранд, беше Динамо, отбор на пощаджиите, после стана Левски-Спартак, отбор на ДС, сега е отбора на мутрите, начело с Божков.

Една камара фактори с Б в държавната, пари колкото поискат, съдии на килограм и на края пак същите ГОВЕДА

Жеката и Мартин Камбуро да не са баджанаци?

18 години ... 20 гола ! какво чудно има в това ? А Жеката за колко години им ги е вкарал тия 15 ? Някои и от центъра дори !

съдията упорито искаше говедата да не загубят. Даже при втория гол на Камбуров му даде жълт картон от яд, че Мартин вкара пак. Толкова брутално подпиране на говедата не е истина!

Благодарим ти г-н Божков!

Имаше навремето едно отборче - Нефтохимик. И това отборче създаваше много ядове на Левски. Но сега не само, че го няма, но даже и не се чува. Същата ще е съдбата на Берое, Черно море, Локо Пловдив... А Левски ще бъде отново най-велик сред великите.

Ах колко сме щастливи! Това сините тиквеници всичките ли сте на някакъв наркотик?

Мараба, аскер.

Уевски,Уевски,оле,оле,олелееее,свинска чума на Подуенеее..А като ги няма Черно море,Берое,Локо ПД ще играете със СВЕТКАВИЦА - Карлуково.

аф

Може, ама вчера!

И да падне, и да бие, после цяла седмица ни занимават, изказват се треньори, футболисти, журналисти, още не сме капацитетът Михайлов.

Точно! Особено онези идиоти от бившето ТВ предаване Касабов и Райчев, които се насират всеки път, когато стане дума за говедата от Гей-арена.

На Камбуров "блестящата" кариера само и с това ще се "запомни". С това, че е вкарвал на Левски от гюме.

Няколко пъти в статията се използва думичката "гранд"!? Кога някой български отбор е бил достоен да се нарече "гранд", да не говорим, че тук явно става дума за отбора от Герена......?

Еи тоя Хипчев тъка ще ви накиснд,че после цяла година ще ви е влажно от зад! Многолям трениор е. В мач на нацуоналите губехме в резултата а той извади нападател и пусна защитник в 80 мин. Такъв тениор няма място и в окръжна.

Няма стадион "Герена" вече. Има стадион "Камбурови ливади"