Един от мозъците на Суперлигата призна поражението: Всичко приключи

Президентът на Ювентус Андреа Аниели бе един от основните дейци на проваления проект

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перес е противен, но по-противен ми е Аниели. Прилича ми на вечното ненаяло се дебело дете... уска още и още. За мен футболът е мъртъв отдавна. Дано има летни олимпийски игри.

Чудя се как може да си богат, а да си толкова тъп като този.

Богатите са масово тъпи - хитри, безскрупулни и алчни, но тъпи. Има изключения, разбира се.

Опитаха се най-добрите отбори да си направят супер лига без УЕФА, ама Байерн исна да е вечен шампион! Страхотно първенство дали да не заложа на Шалке 04, а ма те отпаднали УЕФА унищожихте футбола R.I.P.

Таман Анели да успее да вкара Ювентус сред 12те най-силно отбора и не се получи.

Целият проект беше с предизвестена смърт. Те просто поставиха на везните парите срещу спорта и в крайна сметка спортът победи. Не вярвам феновете да искат да гледат един и същ мач всяка седмица, особено ако двата отбора не са заплашени от отпадане и само си броят милионите, които ще спечелят от тичане за здраве.

Тц... на везните бяха едни с много пари и други малко по-бедни.... богатите спечелиха. Спорта отдавна е само бизнес....

Неуспешен преврат срещу здраво вкопчилата се футболна мафия.

Всички собственици на 12 клуба, които опитаха да затрият футбола и да го превърнат в Шоу подобно на Кечмания , трябва да бъдат разследвани за пране на пари и осъдени от всички институции. Ние не сме простаци да не се досещаме защо искахте да си създадете суперлига, която да е ПЕРАЛНЯ ЗА милиарди ! Нищо друго, нищо свързано с Футбол, или спорт. Фифа, и Уефа заедно с правителствата управляват държавите и света и няма как да бъдат победени от 12 мафиота !

всяко чудо, дори да е супер-чудо е за три дни.

Милиардите на "Джи Пи Мангал" засега не успяха да превземат футбола...!!! Какво ли ще предприемат в бъдеще жидмасоните управляващи света?... Да се надяваме че нормалността ще удържи и оцелее - и не само във футбола...!!! Дааа...!!!

хаха , какво си е мислил човечеца :))) наивник ... ами за да излезат от кризата е добре да намалят заплатите на ритнитопковците си ... на какаво прилича това 555 мил за 5 години , вие нормални ли сте ? MJ и в най добрите си години не е взимал такива пари , всичко което е изкарал е от реклама , а сега е обратното ...

По принцип нямаше как подобен проект да просъществува, без поне 2-3 немски и 1 френски отбор. А този на снимката е просто един циничен и алчен дирник. Не му ли е станало ясно на това момче, за толкова години, че футболът без фенове е просто едно голямо НИЩО.

Тези разбойници за 50 часа направиха и закриха лига за милиарди, та дори намериха време да се извинят, а нашите аматьори в НС още не могат да си гласуват субсидиите за 2 лева... Хаха ... Капути...

Не успяха хамериканците да сложат ръка на европейския футбол. За което много се радвам. Да си се радват на маймуните в НБА . И като цяло, трябва всички европейци да се усетят. Русия и САЩ нямат място,по никакъв начин на Стария континент.

То така или иначе футбола вече е безинтересен спорт, пардон бизнес.

тия първо да си оправят собствените си отбори, че затънали във финансови схеми и дългове, после да оправят европейския футбол, карикатури!

Алчен нещастник

Да живей делиорманския футбол и неговия зализан и гелосан шаман!