Един от най-близките хора на Шуми: Виждам го често, но не мога да кажа и дума за състоянието му

Михаел е кръстник на сина на Лука Бадоер, с когото го свързва дружба от над 30 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно, 80% сте идиоти!

А случайно да знаете, че вашият любим шумахер сигурно сте готови и да се омъжите за него толкова много го обичате. Той е ашкеназки евреин по произход. Фамилията му е типична за ашкеназите .

А ти знаеш ли какъв си по народност? Колко турски гени носят българите - волю или неволю. Да си евреин може да е само чест. Или ще сравняваш постиженията на България с Израел.

Истинските пилоти, истинските шампиони загиват на пистата. Мошениците като този немски * в леглото с памперса.

не че нещо , н о според Вас излиза , че всички пилоти, трябва да се размажат на пистата, за да са истински шампиони и да се признаят постиженията им и всички живи, бивши и настоящи пилоти са мошеници?

шумахер пък ни показа колко е добър на пистата с Мерцедес там победа, след победа той имаше май а? Опааа грешка. ХАХАХА. После реши да ни покаже колко е и добър на ски. А сега ни показва колко е добър на ЛЕГЛО. ХАХАХАХАХАХАХА. Надявам се да продължи да ни показва колко е добър на легло възможно най-дълго.

много си проз!

Шуми и да си е заминал, а те да поддържат легендата.

Пазят го много. Дали пък не е имало опит за убийство...

Състоянието му е тежко.Жалко,защото му се случи защото е искал да помогне.Как пък не се случи на някой известен мизерник античовек не му се случи,че напоследък доста нагли станаха.Даже някой и титли по медицина имат,други пък толкова се загрижиха за мойто здраве,че решиха да се ваксинират по телевизията.

"Как пък не се случи на някой известен мизерник античовек не му се случи,че напоследък доста нагли станаха" - дали би бил така любезен, да пишеш когато не си пиян или дрогиран. Благодаря !

Борят се тези,без възможности ,отчаяни и надяващи се,молещи за помощ,търсещи начини!!!?! А фамилията му плаща ,за да диша. А щом диша,значи е жив!!!!! А щом е жив,келепира не секва!!!!!! Жена му,да не би да се е ,замонашила!?!? Весела Лечева да не би да се е зачернила!!!! Живите мъртви,дишат заради неморалните живи!!!!!

Отвратителни лицемери- семейството му и съучастниците им!!!!!!! Другият Манол Велев. Умре ли,прекратява се участието му във фирми,бордове на директори и т.н. Секват парите-ясно и просто!!! Едно живо цвете в саксия,радва и вдъхва настроение,а една суха съчка в саксия!?!?!?!? Жалки нищожества,паразити ,смучат на готово и се правят на "нещастни" !!!! Отглеждат си труп за да живеят охолно!!!! Отвратително!!!! Това не е обич, това не е любов!!!! Живеят за сметка на едно вегетиращо ,нещастно същество!!!! Отвратително!!!!!!

Човеко, парите си остават в семейството! Болен ли си?

Щом сравняваш Велев с Шуми явно не си в ред но идиоти има всякакви по земята за това и чистим непрекъснато такива като теб

Е то е ясно какво е състоянието му,щом не може да говори,както Лука,така и Шумахер.Каза ви го жената на Флавио Бриаторе,каза го и Дейвид Кулхард.

Жена му и адвоката му са егоисти и използвачи, ето истината

Това, че семейството му се бори толкова всеотдайно само потвърждава колко много го ОБИЧАТ!!! И приятелите му, и близките. Възхищавам му се колко нормален семеен живот и какви превъзходни земни отношения имаше Шуми с околните.

С милиони борба се води по-лесно, отколкото без милиони. Не съм сигурен за мотивите им - ако Шуми си замине къде отиват парите ?

Селските измекяри мислещи и живеещи само с мисълта за прите така разсъждават и за това никога няма да ги имате

Първо прочетете какъв съпруг е (беше) Майкъл. Мъжете само можем да мечтаем да сме така уважавани и обичани от партньорките ни. Жените пък да имате подобни съпрузи. Той беше (е) изключителен и в семейството си. Не бива да черните Корина. Четете първо и тогава говорете. Ама не тъпи Български публикации от хора които преписват от тук и от там. Аз само съм се разминавал с него. Имах възможност да бъда запознат тъй като се познавам с негов колега пилот. Но се чувствах неудобно да кажа на приятел че смятам друг за по-велик от него. Сега знам че съм сгрешил.