Коментари - Един различен "Уимбълдън" - всички погледи са обърнати към Джокович | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да е незаслужено ако вземе и Уимбълдън, в график е да вземе и четирите титли от Шлема за една календарна година

Ноле никога не е бил любимец на публиката, още повече на Уимбълдън. Федерер и с победите и със загубите си е бил по - атрактивен, по-спокоен и усмихнат и по-обичан.

Тъкмо изгледах полуфинала USA 2011, Джока Федерер. 5 сета. 2 на 0 за Федерер и два мачбола в трети сет, при 5 на 4! Познай! 3 на 2 за Джоката и публиката крещеше здраво в негова подкрепа!

познай -Тото в псевдо мача федерерко напрви 141 непредизвикани грешки и кауна взе мача...в Швейцария го разпраха от подигравки. а кауна води по най много извадени мачове от залози и тоя извадиха... кауна и фед имат обща фирма.... на фед не му пука за всяко присъствие по корта взема миниум 400 000Е а НОЛЕ Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ!

Да си любимец на еврогеювете не е за хвалба.

Ноле също е любимец на публиката

Гледаш ли тенис или от дира знаеш, че е любимец

Много силна отрицателна енергия ще бъде насочена към Джокович от самото начало. Надявам се това да му помогне.

Давай Ноле! Стискам палци! Само дето сте развалили прекрасната статия с манго от Хасково! Като капка катран в каца с мед. Какво ни интересуват разни предатели и крадци на български пари?

си като котел с лайна. Меден."Бакър", демек.

Добре де, коментирай си статията, какво коментираш .мен? Пожелай успех на манго от Хасково. Нали се му фенка? Знаем се, аз си го мразя! Мразя родоотстъпни мърши!

Знаем те, че не си добре. С главата.

Напротив! Имам ясно изразена и твърда позиция, която е достойна за адмирации! Твърдо мразя крадци и родоотстъпници. Не си променям мнението под натиск! Не натискам никой да променя неговото!

Абе, че мразиш, мразиш... Ама не знаеш на кой свят живееш и Григор ти се привижда за "родоотстъпник", "крадец"., "манго" и другите ти болни фантазии.

На никой нормален фен не му дреме за титлите на сЕри на. Дето сте ги изпраскали, полит"коректно" начело.

По-смехотворен жребий, слабаци и липса на конкуренция няма. За Фед ше ми говорят и годините му без конкуренция. Насила му бутат титлата на сърбина. Жалка история…

Ако я спечели ще си я е заслужил, а не защото е изкарал късмет със жребия. Отсега почвате със писането на глупости преди турнира

Младите настъпват здраво и на Ноле няма да му е лесно. Важно е че ще гледаме хубав тенис.

Ноле е толкова добър, че се бъзика, с младите - пуска им два сета преднина, да се радват и те и душманите му, пък после се изкашля и им прочита лекция, "Как да играем по шампионски". Няма да се учудя, ако и некои негови авери, печелят на тото, от обрати.

По два-три чека!!! След като му поведат с два сета!!! Е, по някой път отнася 6:0 в първия сет и то на финал на Роланд Гарос, щото там не приемат чекове..

"Някой път", един единствен път. От стотици мачове. Да не са и хиляда. Тееба у дебила. Болен.

А Г.Димитров,колко мача ще изиграе?;

И един мач да изиграе, ще спечели повоче отколкото ти за година. Схващаш ли разликата. Или ти е трудно и ти трябват допълнителни обяснения, бавно и на срички.

Така е! Крадат от Ноле, за да дадът на манго от Хасково! Крадеца си е крадец!

Някой ти откраднал акъла. Или никога не си имал, може би.

В статията го пише: Крадат от Ноле, дават на манго!

И ти в коментарите си пишеш, че си долен, злобен дебил, дето не знае на кой свят живее.

Това е вярно! Злобен и мразя манго от Хасково и Бербатов, и Казийски. Не съм някаква влюбена крава, да и падат гащите само при мисълта за монакото!