17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че е българин,както го пишете мисирки

Първо да се откаже от българското гражданство и след това да не знае, че е българин. Глупако.

Израстнал в Москва!Гражанство Русия!Там е станда хоккеист!!!яза какьв бьлгарин в НХЛ пишете!!!Смучете от прьстите измислени сензации!

Принципно ако баща му е българин е на половина българин. Иначе в Русия е резервен вратар заминава за Финландия там през проби стига до титулярно място и става един от най добрите вратари в първенството.

Щом е с български паспорт е българин, ушанка тъпа.

Да обобщим написаното в статията в част финанси: "2,425 милиона долара годишно или общо 4,85 милиона долара" т.е. USD/USD 1/2 или 2 долара за 1 USD :)

Този българин знае ли къде се намира България ?

Този е толкова българин, че сигурно не иска да чува за България.

Защо не се е отказал от българското гражданство? А?!

300% увеличение..не е зле. Аз ще ида при шефа да си поискам тогава 30 000 заплата - това ще е само двойно на сегашното ми.

Допуска средно по три гола на мач?

Лека-полека заприличваме на братята македонци. Човекът е роден в България, но на практика никога не е живял тук. Това не е толкоз важно, по-важното е, че той въобще не знае български, може би няколко думи най-много, според самия него. С него българите не могат да се разберат на родния си език по никакъв начин. Е какъв българин е тогава? Кому е нужно да тези смехотворни нелепици? То не бяха иинтервюта, не бяха телевиизии, медии, не знам какво, да се похвалим, че българин играел в НХЛ? За какво ни е тоя резил, да се хвалим с нещо, за което нито имаме някаква заслуга, нито имаме нещо общо дори, освен дето момчето е родено на територията на България. Да е жив и здрав и да има успехи, но няма как да си българин и да не знаеш поне да говориш на български, ако не друго.

Това че не говори български си е твоя спекулация. Все пак баща му е българин.

Въобще не е моя спекулациия, а е негово обяснение защо дава интервю на английски за една от националните телевизии. Просто съм по-запознат в случая, явно, защото лично съм изгледал интервюто му, в което той на практика казва, че няма нищо общо с България, освен че е роден тук, но му е приятно, че го ценим и гледаме на него като на българин. Просто много добро и възпитано момче, но определено първо е американец, после руснак или първо руснак, а после американец и чак тогава българин, при това по произход. А това, че стигнал до НХЛ приноса на България и на българския му ген е точно равен на 0 - хокей се е научил да играе в Русия и там се е развил като спортист още от дете.

Бедния на информация и култура списвач от Дир-а как си запълва текста - ми с повторения на цели изречения, как?

В русия го пишат руснак а в България е българин,вероятно е учил хокея в Славия при бат Венци

Браво, да е жив и здрав! Във времена на спортна (и всякаква) импотентност в БГ, подобни новини още повече трябва да се оценяват

Да е жив и здрав и да си харчи милионите .

А бе той не е баш българин... да не кажем че си е чист хАмериканец, но с български произход.

Скрий се бе.