17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е редно. Без преотстъпване на лиценз , без зорлем финансови инжекции, без шикалкавене само и само да си в "елита". Браво Локо !

А ЕДИН СЕЗОН ВЪВ "В" ГРУПА КЪДЕ ГО ИЗГУБИХТЕ ...?!!!!??? ПОБЕДИТЕЛЯТ ОТ ОКРЪЖНИТЕ СОФИЙСКИ ГРУПИ В СЛУЧАЯ НА ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ВЛИЗА В СЪСТАВА НА СЪОТВЕТНАТА В СЛУЧАЯ С НЕГО ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА, КОЯТО ЛОКО СОФИЯ СПЕЧЕЛИ СЪЩО ОТ РАЗ ....!?!?!??!? СЛЕД ТОВА СЕ КЛАСИРА ЗА "Б" ГРУПА ..... БЕЗ ДРУГ КОМЕНТАР ...... ................................

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Практически този отбор е съвсем нов Локомотив. Гигов директно разформирова отбора и прекрати дружеството. Настоящият Локомотив е основан от спортното дружество Локомотив и реално не е пряк наследник на старото дружество и отбор. Без хватки и без трикове хората си минаха само и единствено през спортно-техническото си завръщане в елита. За разлика от един друг клуб, пак софийски.

Kenn1111

Браво класическите български отбори се събират отново.А недоносчетата на домуса трябва да се изагъртат от българските първенства те нямат нощо общо с България!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club