17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що стана с Цветанка родилката? Отпадна ли?

Бих!

Женският тенис е пълен тшак

Лоши са думите ти, но щом ти идват отвътре.

Ами, не бих твърдял така категорично. На 99% съм сигурен, че топ 10 000 жени в световната ранглиста биха те победили 6-0 6-0, нищо че се пишеш мъж.

Полякинята е много симпатична и играе много нахъсано. Успех от мен на финала.

Ей , келеш нали всяка жена трябва да стане родилка , ако природата й позволи . Иначе животът й губи смисъл до голяма степен.

Дотук беше! Но и това не е малко. На нейно място виждах Цвети, но нийсе, другия път. А ти, "Емо", гледай да не заченеш, докато си пишеш глупостите...

Прозд ли си бе ? Как прочете, че аз съм тенисист. Просто жените се развиват по рано, силните им години са от 17 до 24 и после гзовете натежават и никакво постоянство, като полу аматьори

Прозд съм, да. Ами така нахакано и експертно говориш за тениса, че реших, че няма как да си случаен чичка, дето си няма как хабер, но на думи всичко може и знае. След като имаш такава прекрасна теория за сътворението на газовете в жените, чудя се как ще обясниш Григор Димитров, Жо Вилфред Цонга, Робин Сьодерлиг, Анди Мъри и десетки и стотици други мъже тенесисти.

Пораснаше пилци, поеваше квачки.

За разлика от нашите пигмеи, хората стават спортисти, за да печелят купи и трупат успехи, а нашите палячовци се правят на звезди още преди да са взели нещо.