Екипът на Бербатов излезе с обръщение, скочи на решение на Изпълкома

Очаквана реакция след незачитенето на подписката за извънреден Конгрес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам да са писали и на фигуранта. Сигурно той ще им обясни как неговото правителство прие някой да си оттегли оставката след повече от 500 дни, а на друг отказа от гражданство го считат за влязло в сила от деня на декларирането му.

Не знам дали стават. Но Михайлов няма нито една причина, да бъде оставен. Какво постигна за толкова време, освен че ни се досрина футбола? Дори само където караха с джипа по пистата на националният стадион, е достатъчно да бъде изхвърлен дисциплинарно и позорно от БФС. Показва и колко мисли за спорта, да разваля пистата.

Хората, които в момента са на власт в БФС, не са уверени, че след следващите избори пак ще бъдат, така че драпат с всякакви средства (легитимни и нелегитимни) да останат. Гаранция, че новите управници ще бъдат по-успешни, няма никаква. Така или иначе, родният футбол на по-ниско ниво от сегашното не е бил, така че за опит с нови лица нищо не губим.

Айде да дадем пример в обществото-приемете промяна в Устава-лустрация-щом си отказал да си национал духай супата. Да не се допусне и БФС да стане бизнес проект. Спечелили като играчи-ОК, макар, че Мартин е пълен льохман във финансиво отношение, да сиво си е. Но не може да преследват деца по текст за измяна, а тоя който открито се отказа от националния и като мишка не каза защо сега да ни се натрапва като спасител.

На ви сега"четвъртите в Света",бре!На ви сега този"невероятен Боби Михайлов"-ха ха ха!Тези случайници,водени от олигофрена от с.Мировяне стигнаха с нечовешки късмет и брутална съдийска подкрепа1/2 на Световното и вече 20 г.унищожават футбола!Така и трябва-ха ха ха!!!

Ха ха ха!Дръж "невероятен"Боби Михайлов власта,дръж я яко!И ония сливенския наркоман да те държи,бре!И оная шушумига и симулант#1 в историята на футбола Коща да ви държи@Ха ха ха!!!

Явно има страшно много пари за крадене в това БФС. Не пускат кокала и няма да го пуснат и няма да има и редовен конгрес догодина и нови избори няма да има. Ще си седят и ще си крадат и няма да се махнат от там по никакъв повод.

Яка пиявица е перуката. Бори се до дупка за кокала

Еми, две семейства храни - своето и на брат си, а и две любовници своята и на брат си! Поне така се шушука из футболните среди.

...тези колко са нагли!

Започва поредната борба за власт! Жалко, тия момчета да биха били по-старателни в училище преди години и да бяха прочели Ал. Константинов, щяха може би познаят себе си в Ганьо Балкански. Скромността им е непозната като поведение, но я какви уста са зинали и те. Да, тия юнаци да бяха погледнали Митата Якимов - какво излъчване има на 80 години! С фукария и алчност за власт ли смятат да бъдат ново "лице" на БФС?....

Резултата от дербито Изпълком:Бербо (компания) 2:1 очакваме продължения и дузпи!

Не знам дали Бербатов е за този пост, но ония двамата от Винпрома със сигурност са бездарници и корумпирани.

Михайлов само смъртта ще го изрита от шефския стол!!!

Ама така се развълнувахме, че юда не може да свика конгрес.

Бербо... ти защо отказа да играеш за България? Сега искаш заплта от нея. нямя как да стане...

Заради същите тия, които не излизат от Винпрома.

Поне се отказа предварително, а не като Перуката - в почивката между полувремената.