Експерт в неврологията внесе яснота за терапията и състоянието на Шуми

Важно е да не се дават напразни надежди, каза италианката Матилде Леонарди

Обратно в новината

Коментари - Експерт в неврологията внесе яснота за терапията и състоянието на Шуми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...напразни надежди за това, че състоянието му рязко се е изменило, както се случи тази седмица." И какво точно се случи през тази седмица - дадени са напразни надежди или състоянието му рязко се е изменило?

Тази седмица се случи да дадат напразни надежди. Това има предвид.

ще се оправи!!!!! стига песимизъм!!!!!

Ако се оправи ще живее като зеленчук! То това какъв живот ще е?

Най-вероятно е зеленчук. Каквито и опити да се правят върху него, вероятността да се подобри дори минимално е почти никаква. Медицината към момента е стигнала до тук. Наистина съжалявам, но това е действителността. Ясно е, че се води жив и се поддържа жив поради огромните финансови средства, които антипатичната му съпруга взима. Само се надявам да не го мъчат, защото подозирам, че е подложен на страдания!

Поне има шанс да доживее бъдеще, в което да открият нещо революционно и да могат да го върнат към съзнателен живот.

Съпругът на моя позната е от 10 години (това е истина) във будна кома в следствие на спукана аневризма, и това което може в това състояние, е точно описано от тази лекарка. Издала е куп пари за консултация, в това число и на швейцарски неврохирурзи, но още в началото отговорите не бяха оптимистични. Намира се в специализирана структура и му е осигурила 24 часово лично обслужване, което естествено плаща сама, ходи всеки ден при него (все пак тя работи). Ужасява се при мисълта,че може организма му да поддаде някой ден.Тя е италианка и естествено живее в Италия. Така че съжалявам за Шуми , но има неща ,които не могат да се купят дори и с много пари.

Жалко, че това с идването в съзнание се оказа поредната фалшива (или силно преувеличена) новина. От Ф1 никога не съм се интересувал, но ми е жал за човека и близките му. Дано стане някакво чудо и някой ден да настъпи сериозно подобрение, а не дотолкова, че само да чувства страдание като затворник в собственото си тяло.

Защо не оставят човека да си отиде тихо от този свят, а с купища пари и техника са го превърнали в един (предварително се извинявам) зеленчук!

Защото докато диша получава приходи от спонсорски договори,застраховки и други финансови игри.А той по всички правила на медицината и правото е жив, но не е дееспособен и съответно настойниците му получават неговите дивиденти

Колко е кратък живота колко променлив може да бъде. Носете си новите дрехи.

жалко ако си остане просто скъпоплатен зеленчук....

Ей, много прост индивид е булгаропитека! Компетентен по всички въпроси! Даже по темата "стволови клетки"! Айде отворете си една биричка с цигарка и 3 кебапчета и не се занимавайте с неща , които са далеч от умствените ви възможности!

Стволовите клетки това е една афера, носеща огромни пари. И след като медиите съобщиха за подобряването на състоянието на Шумахет, стотици богати хора ще хукнат да се лекуват с тях. Не едни човек е станал жертва на тази афера. Например, певец Хворостовски. Той и умря от това, а не от основното заболявване. А кой знае колко други, за които не се пише.

Язък! Пък аз заложих 100 хиляди на него в следващата формула. Сега ще трябва д аги избивам от продажба на биотерлици

Това извращение на медицината е много по страшно и опасно от доживотен затвор. Съзнанието ти осъзнава че нервната връзка с тялото е прекъсната и нито може да говори , нито да се обслужва нито да гледа , само лежиш и осъзнаваш всичко и страдаш . Хиляди пъти бих предпочел да съм умрял веднага.

Шумахер, Сена, Лауда си се гонят из небето и се пръскат с шампанско. Оставете обвивката на душата му на мира ...

Демек добиче за експерименти.... Грозно. Защо не го оставитр човека, да си отиде от белия свят като човек, ами го мъчите толкова години.

Изцоцаха му кинтите на Шуми. Жалко за човека и жалко за лекарите-бизнесмени...

Парите са затова, да се харчат и то на земята... после не ти трябват

Дано се оправи човека,до колкото е възможно! Въпреки,че като пилот и спортист не го харесвах . . .

Ти пък кой си, че микой не се сеща за теб?

микой??? Това ти ли си. не се ли сещаш болката е малка срамът е голям