17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Усик за мен е мнооого прехвален. Той ще има мач срещу Дерек Чисора на 23-ти май и като нищо Дерек да го натупа. AJ се изказа че ще търси късен нокаут и прогнозира че ще свали Пулев в 11-ти рунд. Според мен първите 1-2 рунда ще са опознаване, и после Антъни ще атакува Пулев с мощни удари, но Пулев определено има с какво да му отвърне. Да видим дали Пулев ще успее да контролира мача със силния си джаб. Повечето боксови анализатори казват че Джошуа е супер фаворит, вижте видеата тук долу в страницата https://betcredo.net/joshua-pulev/, но според мен Пулев си има своите шансове, ако играе умно, а не да се хвърли да го убива, защото тогава няма шанс.

Защо да има боксов мач? Просто да се съберат анализатори и коментатори, да гласуват и готово. После и за следващите мачове. Така поне нямаше да падне от шишкото и да играе един от най-безинтересните мачове след това. Аз съм за Пулев!

Това същите разбирачи ли са дето прогнозираха джошуа да нокаутира руис за 1 рунд в първият мач?

Пулев,ако иска да спечели,трябва поне три месеца да тренира за нокаутиращ удар,както руските командоси

Пулев е дърво. Пада срещу Джошуа със сигурност

Нормално, хората са оценили реално нашия чалгаджия.

Според мен не че мнението ми е важно Джошуа е много добър боксьор моето наблюдение че при Руйз ръстовоа та разлика затруднени Антъни мисля че Пулев и Александър ше им откъсне главите

Вземете се приземете, вие патриотите и всички, биещи се в гърдите колко подкрепяте "българското". Ако бяхте такива големци, държавата нямаше да е на това дередже, но това е друга тема... Аз лично не плюя по "кобрата", но към такъв човек - уважение близко до 0. Мачът срещу Кличко показа на доста хора по света, какъв примат е господин Кубрат Пулев. Да не говорим и за среднощните му изцепки, избиване на комплекси, в софийски чалготеки. Такъв човек шампион никога няма да бъде, защото няма психиката и манталитета на спортист и шампион. Някой беше споменал, че кубрат бил с много силна психика, което е пълна глупост - кубрат просто носи на бой, ясно се видя в мача срещу Кличко, и това му е единствения плюс. Кубрат няма сила и тежест на ударите си, калпава защита, тромав и тн, и тн. Радвам се, че има български боксьор в топ 10 на световната боксова сцена, но бъдете реалисти, моля ви!

Колкото е верен правописът в ника ти..... Повдига ми се от нещастници, които си лекуват комплексите на чужд гръб!

"Колкото е верен правописът в ника ти....." Очевидно ти убягба главното "С" в ника на човека, което означава сатира. Все още има доста да учиш.

Кубрат е много силен психически. Всички закучени двубои, в които първоначално не е ясно кой ще ги вземе, накрая победител е Пулев. С Кличко разликата в класите, силата на удара и така нататък бе много различна. Там още първият нокдаун го направи неадекватен. Тръгна все едно набързо ще набие Кличко. Но дори преди този мач Пулев си каза, че постигал целите от втори опит. Че първият е неподготвен и е нямал силни спаринг партньори. Ако Джошуа излезе във формата от първият мач с Руйс, като нищо Пулев може да го победи. Джошуа бе голям талант и много го харесвах като млад - примерно съм го гледал на 24 години. Но заложи на силата и загуби пъргавостта си от преди. Като бокс младият Джошуа ми харесваше много повече от сегашният.

Очевидно никой от специалистите няма съмнение, че боят Джошуа - Пулев вече е подпечатан и ще се състои. Но и нито един от тримата не вярва, че българинът може да направи изненада в него. Че кой ли вярва ,че Пулев може да победи Джошуа.

Като гледам какви ги пишеш ,от раз ми ставаш ясен, колко много разбираш от бокс ...

Не е толкова сигурно. Пулев не е нокаутьор, има слаба защита и така нататък, но е много здрав психически и може да се мобилизира. А Джошуа не изглежда да е в добра форма и психически. Сигурно ще играе на дистанция, заради малко по-дългите ръце, че не му се рискува. Тактика тип Кличко. Един удар може да промени срещата. Тук недостатъка на Пулев е, че не е нокаутьор. По-скоро неговите удари се трупат и идват в повече на противникът. И малко играе като за точки, като при аматьорският бокс.

Така е. Освен това възрастта не може да се пренебрегне тук. Разликата от 8 години можеше да маловажна ако Пулев беше на 28г.

Абе хора,тук е пълно с разбирачи от бокс...стратегий.....само дето никой ли не вижда "нетрениранет"и надебеляването на Руиз....кой нормален боксьор ще изпусне такъв шанс и ще загърби тренировки,чак оък и 7 кила отг дори.. пълна глупост.това беше най-удобното продаване на мача и извинение да излъжат целия свят а и арабите,за да си вземат хонорарите......

Ъхъ и каква полза има Руиз да продаде мача ?

Саше, руиз има 2 или 3 деца, не помня точно, жена, семейство. Джошуа няма такива неща. Руиз беше доволен и на първите няколко милиона, които прибра. За него стимулът беше чисто и просто финансов. За семеен човек няма как да е и титли, престиж и тн...

Ама бате , то с титлите идва и парата ...повече титли - повече пари , по-дълго шампион - повече пари , повече рекламни договори - повече пари .. и тн.

Джошуа е изкуствено на върха и то за кратко. Ясно се вижда че без медикаменти без наместване на фармацевтиката главата му хлопа.той се скъса от тренировки и едвам-едвам победи по точки по специална схема Руиз. А Руиз си признава, че три месеца само празнувал Ами представете си ако беше спортувал.

Епа бате това е бокс , не е като да се муаш в кръчмата. ..тва относно "специалната схема " . Джошуа игра по тактически най-правилния начин срещу Руиз, а това , че Рузи е д..бил и си оср.. подготовката е най-голямото малоумие, което можеше да направи

После си представи друго - че не си пълен олигофрен, че разбираш от бокс колкото от ракия, и че даваш обосновано адекватно мнение. Представи ли си го?

А после бай Иване, нека си представим и друго - че не си олигофрен, че разбираш от бокс колко от ракия, и че изказваш адекватно мнение. Аз ей сега отивам да си го представа, за тебе не знам.

ми мязат на синоптиците: "прогнозират" дъжда след като е валял! Да, по-вероятно е Джошуа да спечели, но и Кубрат има шанс. Никой не може да каже как ще завърши двубоят! Ако нашият се подготви правилно може да нокаутира Джошуа. Пулев загуби от бързината си през последните години и затова трябва да рискува и да търси близки влизания и брадичката на Джошуа. Как може да стане това видяхме с Руиз. Ако приемем че този мач не беше нагласен той показа сериозни слабости на Джошуа и сериозно разклаща мита за силата му.

Кви близки влизания , кога Кобрата е бил ок на тая дистанция , кога е играл на тая дистанция изобщо? Кобрата може да биде само с многооооо голям късмет.

Плюенето ти е ясно - време е щом разбираш толкова от бокс по-конкретно да предложиш как трябва да играе Кубрат. Иначе съм принуден да си мисля, че си поредният неудачник, избиващ комплекси на гърба на успели българи!

Абе паля..о , ти боксови ръкавици слагал ли си някога та ми говориш кой плюел и кво си бил принуден да мислиш? Стил на игра не се сменя така както ти си мислиш. Единствени

Единствения шанс на Кубрат е да има многооо голям късмет, защото Джошуа го превъзхожда във всеки един аспект...deal with it !

Мдаа... и на теб кат гледам единствения ти шанс е бил в предучилищната.. язък.. сега вероятно си по-голям от това за да опитваме някакви корекции в умственото развитие!

Да бе ясно , като няма какво да кажем конкретно и почваме с ad homminem .. Но уви палячо дори и с това не можеш да се справиш :)

Тез същите експерти ли осмиваха Руиз, преди първия мач?

до кой ринг наш Пульо ще се пули на Джошуа преди шампионът да го опули ... Кличко го трая до третия ама негрите са злобно племе ....

За теб иде реч.