17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не че тоз абориген не пълен п@тю де...

Да може би коментарите са му съвсем точни.

Тази статия е силно редактиран превод по осмотрение на човек, който е голям Федерер. Няма лошо - швейцарецът е жива легенда. В оригиналната версия на подкаста Киргиос е най-критичен към "маестрото" . Не разбира защо трябва да го уважава още с излизането на корта и преди да са играли.

Разбира се ,че Кирьос е прав.Даже си е спистил подобни ''суперлативи'' за Федерер.Никой от тези трима не е коректен когато падат.Разправят се с съдиите(особенно Федерер),но наистина само когато ги бият.Австралиецът е много прав,там хората са по освободени и земни.

Хората, които казват нещата точно както ги мислят, са достойни за уважение. Лицемерието е завзело света и е в основата на всички проблеми между хората. Наздраве Ник, продължавай да ги хлебиш по същия начин, а на тях ако не им харесва, да не идват на твоите мачове.

Всички са в сянката на Федерер, каквото и да правят, колкото и титли от ГШ да спечелят, дори и да го минат по бройка, Федерер ще си остане най-великият в историята именно заради начина му на игра и отношението му на корта. Хората просто го харесват и това е. Надал е злобен и си му личи, Джоката страда от комплекси, че не го харесват, а Кириос, макар и просташки да се изказва понякога, не много в духа на играта, казва нещата откровено.

Много е прав Ник Кириос и за Надал и за Джокович .....

Прав е, Джокович иска да надмине федерер и ще успее, но той ще си остане простак

Много истини казва Ник.

По принцип не харесвам Ник, но е прав особенно за Надал. Харесвам, че не си премълчава нищо. Това, което говори е 100 % така.

Какво значение има мнението на неосъществени тенисисти за звездите , от които могат само да научат нещо...........ако искат и не завиждат.

Този е като Кубрат плюнки те са най-добрите а като ги отупат гледат тъпо и правят още по тъпи коментари и Джикович и Надал а и Федерер са големи шампиони и личности и не виждам кому е нужен коментара на един циркаджия цялата тенис общност е на това мнение и само това има значение

Смешник - и черепа му няма форма на чаша!

Браво пич,кажи им това което всички мислят,но нямат смелостта да изрекат..

това Кирето ми е любимец. И аз не харесвам Джоко с неговите пози

Тоя ми се издигна в очите. А от заглавието човек друго може да си помисли. Както винаги неадекватно заглавие. Не видях никъде оплюване, нито нещо скандално в интервюто.

Любимеца на хейтърите явно но такива винаги е имало

Скандално е, понеже е казал истината. За Вердаско не знам, но нещата за Надал и Джокович се виждат и през телевизора.

Не харесвам стила му на игра, но намирам коментарите му за много свежи и истинни. Поне има характер и си го отстоява, за разлика от други, които умират да подражават (като мен например)

Означава ли, че чичото може да каже че нямал образование, а той не може да каже, че чичото е идиот,?

Най-после се появи един нормален сервиса който не се страхува да каже на черното черно страхотен Ник Направо е супер!

Ами... прав е.

Готин, готин Кириос! Казва, каквото мисли! Чудесен е...

Голям е пич

Хем си мисля, че е добре да се говори истината, хем мисля, че тениса не е за простаци. Ако не можеш без да обиждаш да си честен - по-добре не си отваряй устата и остави ракетата да говори вместо теб. Тя (ракетата) не може да говори ... освен да казва (а понякога да изкрещява) ... истината.

Чекай са! Оня казал че няма образование, демек че е идиот, и Кирьос отвръща, ама директно, че оня е идиот. Та обида е непредизвикано с нищо обръщение. В случая е отговор на обида.

ами той му показа и с хилката истината, когато го отупа здраво (имам предвид Надал) преди няма и месец.

Браво мой сънародник

явно всичките гърчоля сте все такива идиоти като него-ако се погледне в огледалото ще се гръмне тоя кретен

Кирчо пак с рогите напред.И храни,храни.Всеки с номерата си.