17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо пак с рогите напред.И храни,храни.Всеки с номерата си.

Браво мой сънародник

Хем си мисля, че е добре да се говори истината, хем мисля, че тениса не е за простаци. Ако не можеш без да обиждаш да си честен - по-добре не си отваряй устата и остави ракетата да говори вместо теб. Тя (ракетата) не може да говори ... освен да казва (а понякога да изкрещява) ... истината.

Голям е пич

Готин, готин Кириос! Казва, каквото мисли! Чудесен е...

Ами... прав е.

Чекай са! Оня казал че няма образование, демек че е идиот, и Кирьос отвръща, ама директно, че оня е идиот. Та обида е непредизвикано с нищо обръщение. В случая е отговор на обида.

Най-после се появи един нормален сервиса който не се страхува да каже на черното черно страхотен Ник Направо е супер!

Означава ли, че чичото може да каже че нямал образование, а той не може да каже, че чичото е идиот,?

Да зъл грък, не е като дришо да им ляга 6:1; 6:2

Не харесвам стила му на игра, но намирам коментарите му за много свежи и истинни. Поне има характер и си го отстоява, за разлика от други, които умират да подражават (като мен например)

Скандално е, понеже е казал истината. За Вердаско не знам, но нещата за Надал и Джокович се виждат и през телевизора.

Тоя ми се издигна в очите. А от заглавието човек друго може да си помисли. Както винаги неадекватно заглавие. Не видях никъде оплюване, нито нещо скандално в интервюто.

това Кирето ми е любимец. И аз не харесвам Джоко с неговите пози

Браво пич,кажи им това което всички мислят,но нямат смелостта да изрекат..

Смешник - и черепа му няма форма на чаша!

Този е като Кубрат плюнки те са най-добрите а като ги отупат гледат тъпо и правят още по тъпи коментари и Джикович и Надал а и Федерер са големи шампиони и личности и не виждам кому е нужен коментара на един циркаджия цялата тенис общност е на това мнение и само това има значение

Любимеца на хейтърите явно но такива винаги е имало

явно всичките гърчоля сте все такива идиоти като него-ако се погледне в огледалото ще се гръмне тоя кретен

Какво значение има мнението на неосъществени тенисисти за звездите , от които могат само да научат нещо...........ако искат и не завиждат.

По принцип не харесвам Ник, но е прав особенно за Надал. Харесвам, че не си премълчава нищо. Това, което говори е 100 % така.

Много истини казва Ник.

Прав е, Джокович иска да надмине федерер и ще успее, но той ще си остане простак

Много е прав Ник Кириос и за Надал и за Джокович .....

Всички са в сянката на Федерер, каквото и да правят, колкото и титли от ГШ да спечелят, дори и да го минат по бройка, Федерер ще си остане най-великият в историята именно заради начина му на игра и отношението му на корта. Хората просто го харесват и това е. Надал е злобен и си му личи, Джоката страда от комплекси, че не го харесват, а Кириос, макар и просташки да се изказва понякога, не много в духа на играта, казва нещата откровено.

Хората, които казват нещата точно както ги мислят, са достойни за уважение. Лицемерието е завзело света и е в основата на всички проблеми между хората. Наздраве Ник, продължавай да ги хлебиш по същия начин, а на тях ако не им харесва, да не идват на твоите мачове.

Разбира се ,че Кирьос е прав.Даже си е спистил подобни ''суперлативи'' за Федерер.Никой от тези трима не е коректен когато падат.Разправят се с съдиите(особенно Федерер),но наистина само когато ги бият.Австралиецът е много прав,там хората са по освободени и земни.

Тази статия е силно редактиран превод по осмотрение на човек, който е голям Федерер. Няма лошо - швейцарецът е жива легенда. В оригиналната версия на подкаста Киргиос е най-критичен към "маестрото" . Не разбира защо трябва да го уважава още с излизането на корта и преди да са играли.

Да може би коментарите са му съвсем точни.

не че тоз абориген не пълен п@тю де...

ами той му показа и с хилката истината, когато го отупа здраво (имам предвид Надал) преди няма и месец.