17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се забрани на ТАКИВА,, ДРАСКАЧИ,, като този да коментират каквото и да било

а беше време, като не бием Итали или франция в София се смяташе за национален траур.

ФУТБОЛА е изключително сириозна игра за да бъде оставена да се управлява от бивши футболни знаменитости!!???Това че си бил ДОБЪР на терена НЕ значи и че си добър АДМИНИСТРАТОР.

Даряваме 300 милиона на ТЕЦа на Доган за гори ИТАЛИАНСКИ БОКЛУК и от комина излиза озон и кислород

PEYTSCH

Изжброените срещи са като за...некролог. Амин.

Тодор Диев го забравиха. А беше Велик Футболист. Като малък присъствах на една среща на ръководството на Славия в Пловдив . Бях със бащата на Пешо Величков. От срещата съм запомнил само това че славистите викаха на Диев кон Диев, когато обсъждаха как да го спрът в Пловдив. Диев имаше тогава една от малкото Волги в Пловдив

Бай Ганьо не е в състояние да има държава и всичко ,което произлиза от този факт .Футбол - също. Вече СИВ няма . В ЕС всеки гледа интереса си .Остава единствено Турция да се поинтересува от нас и да въдвори държавен ред по тези изстрадали земи.

Ние българите сме имали и ще имаме държава! Ти еничарино, син на нерез и проститутка що дириш по нашата земя? Анадола е люлка на миризливото ти семе и на гнусната ти душичка!!

Мръсно говедо, ти си злобен ганьо с наакано дупе. НМВГДТ

Вчера Финландия се класира за европейското по футбол!

диктатурата на мангасара сорос не знае друго освен методите на концлагерите!

Така ли им викат вече на уредените букмейкърски контроли-"екзотични"? Особено на фона на сватбарското настроение и сватбарските шутове на нашите нападатели. По-скоро ако отвън на паркинга се играеше някое мачле топката можеше да попадне в некоя врата, отколкото в парагвайската.