Коментари - Ел Маестро след катастрофата със Сепси: Не трябва да забравяме този мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този маЙсторО щл да прави чудеса, тъй като бил по - добър треньор вече .. егати и чудото тия ги отнесоха хаха

0 : 2 бе добър футболен резултат за ЦСКА. Последните два гола бяха излишни, а картоните заслужени. Съдията не прояви никаква милост, което изненада играчите и Маестрото. В България така не се прави

Какъв Маестро е този човек ? В какво ?

И за какво ви е да ставате шампион ? Още първия кръг да отпадате ( и то в конференциите ) Жалка история ...

Аз съм на възраст и потомствен ЦЕСЕКАР. По слаб - по без идеен отбор на ЦСКА НЕ ПОМНЯ . По слаби ръководители на ЦСКА не е ИМАЛО. УЖАС - СЪБИРАМ ТУК ОКОЛО ПЕТРИЧ ЕДИН ОТБОР ОТ ВЕТЕРАНИ КАТО МЕНЕ И - Ако не ги победиме тези ТЕКЕЗЕСАРИ - ЩЕ се полия с черна боя и ще мина през целия град. Срам - да те е срам да си фен на ЦСКА . Крайно време е да се вземат крути мерки - вън Ганчев и цялото му обкръжение от ЦСКА. Стига сме им правили политика - стига шекер моабети сме слушали.

Безмислени приказки. Един бивш треньор на ЦСКА каза . Омлет се прави с яйца. С тези яйца които са в отбора омлет не става.

Този пък,откъде го изкопаха?Осрали са се яко.

Разбира се, че няма да го забравим. Ганчев да те беше забравил, щеше да е по добре

Че тактиката е различна от първия мач се вижда по резултата, но това за последните два гола просто кърти мивки. Така де: те румънците са виновни за тях. Защо ги вкарват когато сме спрели да играем. От къде ги намират Гришата такива. Имам чувството, че слага една дамаджана ракия на някоя улица в Белград и първият който я надигне го назначава. То по-добре Баце за треньор. Хем има повече професионални мачове от тоя левак, хем нещата за играта са му по-ясни , щом видя, че проблема на футбола ни е в Перуката.

сърбин след сърбин, като в литекс, къде е ферарио спасов

Позорни слова от опозорени ритнитопковци. Явно са купували тотално неадекватно ... за тях резила, но за Ганчеви ...Ганкиното. Сега ще връткат да не плащат данъци, че да избият загубените милиони.

Хахаха....добре, тренер...ще помним. Те толкова станаха незабравимите мачове на бг отборите, че вече ще трябва да ъпгрейдваме паметта...