Емил Велев: Думите на треньора на "Левски" са позорни

Кокала не приема, че "сините" може да играят "точка за точка"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, хем да казваме истината, хем да говорим фантасмагории!!! Велев, свали розовите очила и проеми, че на Подуене няма отбор за Първата група. Ако не бяха дконорите Златко Живков и Цеките, сега отборчето да е с минус 10 точки и 8 гола и да е твърд пътник за Втора дивизия. Това е истината!!!

Абсолютно си прав.

Е то обора ви е 100 години позор, ти за треньора си се хванал...

Този смени курдов.сега той е на ред да плюе по Левски.големо желание да стане треньор пак.не те искаме бе кокале.нищо не става от теб

Е, този изби рибата. Те не могат да играят за точка /равен/ той се обидил че не биели. Ами то става с можене. Истината за която уж се бори Кокала е Славиша да каже: "Пак добре че не ни бият всеки път.". Защото то като няма пари ни съдии, ни дузпи, ни играчи като свят. И Николета да им стане треньор /рекламата/, все тая, макар че за без пари тя едва ли ще се навие.

Кокъл , гледай си БеСеПто и забрави Левски...........Помияр

Видяхме те колко струваш като треньор. Айде спасявай Нафтата без пари и играчи.

Наадъхано говорене без покритие звучи гротестно и глуповато. Когато на терена уменията им лъсват и са под нивото на съперника, какво треньорско словоизлеяние очаква - да му се смеят на пресконференциите, че е неадекватен ли? Съсипаха го клуба и не знам кое е срамното - да фалира и стартира от долните девизии или да агонизира в ръцете на паразитиращи плазмодии. Стигнали са от Делян Пеевски и ДПС да получават пари, Такевци и всякаква престъпна паплач да им е начело.

Ще реорганизират А група и ще ни върнат. Щом можаха тирето да вкарат и нас ще оправят.

Така нареченият Кокал е мноооого тъпо парче!

КОКАЛА Е ПРОКЛЕТНИК!

Велев е като Радев, само критикува и не върши работа и за 5ст.

За разлика от оня съдия, дето имал ВАР в мозъка.

Тук не става дума за това. Става дума за озвучаване на истинското състояние на нещата. А мераците на Кокала за треньорски пост на Герена са само част от тях. Явно е, че е привършил парите и си търси работа.

Докато джиросаните са собственици, така ще е!

Лефски в момента се бори за да спечели Champions League !

лефски е закърмен с идеята за второто място, каквото и да си говорим :))) иначе, кокалът съвсем е сдал багажа и се изживява като някакъв треньор... очевидно не желая успех на славишата, ама тоя е очевиден полу-иди..., еее, сещате се... :)))

Няма по големи идиоти от левскарите. Не само че публично унизиха новия си треньор, но и позволиха да ги управлява човек, който съвсем показно им показа задните си чссти

Кокала е добър треньор, но е много пернат в устата, както са си и повечето водолейци. Казва си какво мисли и ако мисли, че си тъп ще ти го каже. Стоянович също е много добър треньор и знае с какво разполага, за това е казал че трябва да се тръгва без голямата кошница. Кокала си е емоционален, той иска хъс, да се гори, да се бори отбора. И двамата имат право, просто различна философия имат за играта.

Пич, напълно съм съгласен с теб! А най-голямата излагация на Наско Сираков беше, че не им скочи на двамата дебили, които съблякоха Петев.... изниза се като мишка, жена, вместо да им скочи, нищо, че ще го пребият....

Преди поне по втори места бяха втори в Европа, ся и тва не са...

упрека не е към треньора , а към съдийската колегия - не се стараят достатъчно...

Марш в кочината!