Енес става "Свобода" - най-отявленият противник на Ердоган в НБА сменя името си

Политическите виждания на Енес Кантер му донесоха доста проблеми през годините

Обратно в новината

Коментари - Енес става "Свобода" - най-отявленият противник на Ердоган в НБА сменя името си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея в село близо до Омуртаг. Населението е смесено - българи, турци, роми. Всички сме хора, всички се разбираме нормално. Поздравявам този играч за позицията, но нека си даде сметка, че ако не беше звезда и не живееше в САЩ, досега щеше да е мъртъв.

Турците - Мюсюлмани с ВРАГ на Бъгария и на САЩ.. Тоя турчин- Енес, да бяга обратно към Турция да си търси ПРАВАТА... НЕ ни трябва турски шпиони, нито в България, нито в САЩ, нито в Европа.. Да си ходи в Турция и да се разправя с Ердоган, и да НЕ КРАДЕ Работата и Парите на баскетболистите на България и на САЩ.. А отностно маратонките, просто някакви китайски или индонезийски ШПИОНИ са ИЗЛЪГАЛИ американците, да им КАЖАТ съставките на маратонките Нике, и да ги произвеждат в Китай и Индонезия и така да ОТКРАДНАТ Работата на американците.. Преди години имаше един израз - "" Лъже като дърт циганин"". Сега израза се промени и стана - "" Лъже като дърт турчин"". Тоя турчин да бяга с РАЗПРАН гъъз към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

А в България , за да я има България още 1400 години, трябва да убият Боклук Борисов Банкя-лията, който ПРОДАЛ български паспорти на маймуни ( както поп Кръстьо ПРОДАЛ Васил Левски и БЪлгария на турците) като оня- Неусиано де жезуш Гузмао, представял се за Сисиньо. Трябва да убият и ДЯВОЛ- маймуната- Неусиано....

Неграмотни,като боко,на когото лижете задника.Израснал,а не израсТнал. " в която е израстнал,"