17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Епичен мач, пък за малко съдията да го "спечели". Нямало "яснребово око"! Точно 10 секунди след ситуацията е имало надеждна информация от стотиците камери наоколо, която няма как някой да не я е подшушнал на рефера. Защо той реши да се прави на интересен е друг въпрос. Кофтито е, че е тенденция. В предходния мач, финала на смесени двойки, колегата му също промени, при това очевадно неадекватно, отсъждането на съдията на линията за точка, която беше сет бол.

Да жалко за това. А коментаторите по Евро спорт ми взривяват кръвното постоянно. Self-righteousness bastards.

Тази чехкинята е егати пердето.

Ма, много съмнително туй сАкари. С тез мъжки мускули. Да не е болно и то от болестта на кака си сЕри на или на батя си нАдаля.

се чувствам малко нещо като Григор Димитров - отпаднал!

Няколко живота няма да ти стигнат да се почувстваш "като Григор Димитров" - част от световния тенис елит, спечелени 50 млн. на 30г. световно известен, висок, здрав, елегантен, харесван от жените... Вземи се събуди, дебил и се заеми с мизерния си петъчен делник. Че съвсем ще загубиш човешки образ.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Много исках Мария да спечели. Показа невероятен тенис и и емоционална извисеносст. Ако е победила Ига значи има нещо в нея което не е случайно. По-добър мач и по-мъжки и се биха и двете от ред мъжки мачове в турнира... Съжалявам са Мария. Много исках да играе финал.

бяха достойни за победата. Браво на момичетата. Само нашия тъпанар се оливаше на няколко пъти, като коментираше за атинянката с какъв спартански дух е. ТЯ, ако го чуе квато е здрава,лично ще го прати у гипс у болницата тоо дебил.

Шпикерите на Евроспорт - хвани единия, блъсни другия. Дрънкаха глупости на килограм и през 5 минути ни осведомяваха,че по време на мача температурата в Париж била 28 градуса. И като си харесат някой от двамата съперници, коментират мача, все едно другият го няма на корта.