17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този футболист трябва да разбере, че се е върнал от онзи свят. Трябва веднага да прекрати футболната си кариера, да си обърне внимание на здравето и да се отдаде на семейството си. Това е животът, това е щастието. Има достатъчно пари, за да не работи до края на живота си. Ако това се беше случило не на терена, където има медицинска помощ, а докато спи например, край. Преди няколко години един италиански футболист си замина докато спи в хотела от същото - внезапно спиране на сърцето.

Претърпял е сърдечен арест.Спиране на сърцето.Ако не е бил на терена а в колата си примерно вече щеше да е умрял и закопан.Извадил е късмет.

Това може да е краят на кариерата му

Стой си на задника, че изкара акъла на няколко милиона души.

Ваксинирането не прощава! Зашо само се правят на луди, че не знаят причината.

Много е възможно Кристиан Ериксен повече да не играе футбол. Ериксен обаче почти сигурно повече няма да може да играе за Интер, с който стана шампион през този сезон. Както и в друг италиански клуб. Такива са законите на Апенините. Според д-р Скот Мъри, един от водещите кардиолози във Великобритания, Италия е сред най-добрите държави в сърдечната грижа. "Това може би е краят на кариерата му - споделя той пред Daily Mail. - Италианците не позволяват на хора със сериозни сърдечни проблеми да взимат участие в каквито и да е спортове. Такъв е законът там.