17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отново се видя, че Ивайло е един от най-добрите стадиони у нас, с перфектни условия, сравнен с картофените ниви в Русе, Враца и Варна. А също така, че Етър ива най-много публика след ЦСКА и Левски. Кой друг отбор извън София може да се похвали с 15 хиляди зрители на мач, както бе вчера във В.Търново... А атмосферата на Ивайло е фантастична и ако има класация за най-впечатляваща хореография, това е тази на болярите. Жалко, че Етър не успя да победи, но във В.Търново има страхотен футболен дух и обич към този спорт. И се сещам веднага за отбори без публика, като Септември и Верея, или с по десетина роднини, като Витоша, или със стотина фена като Славия, Дунав, Ботев Враца, дори и прехваления ни шампион от Делиормана, където на мач ходят не повече от 150-200 зрители. На Ивайло мирише та футбол и ако не бяха жестоко ограбени болярите от съдиите в предишните им мачове с Левски (и двата мача), с Берое (и двата мача), с Лудогорец (мача в първия кръг), то Етър щеше да е на 4-то място. Но явно БФС предпочита отбори без публика и стадиони като кална нива... Браво на Краси Балъков, браво на Етър, браво на В.Търново!!!

Четита победа на ЦСКА,но не случайно мача се игра един ден преди срещата Левски-Лудогорец за да се разбере кой трябва да победи.При това положение Лудогорец ще легне на Левски за да се закрепят на второто място,а Лудогорец няма да има проблем да остане на върха.

В България няма мъж, който да не разбира от футбол, коли и жени!. А "Лудогорец" така легна на "Левски", че пожелавам по същият начин да легнат и на ЦСКА.

Червеният картон , който трябваше да се даде на ЦСКА в 30минута , как ще коментира любо чорбата?

Добре,че само ти си следил внимателно мача и само ти и още 7 като теб са видяли червен картон.

Куршум за собствениците на ЦСКА, които дават пари и работа на Ислямско- африкански маймуняци. Българската Армия е убивала такива маймуняци, за да я има България.

Фонът на трибуните може и да не е на фокус, но ясно се вижда небивалият интерес към тази световна среща.

Доста добра посещаемост за бг мач, плюс отличен терен, което ми направи впечатление. Ако пък искаш да глеаш мач с много публика и добър фокус върху трибуните - Луноходец е твоят отбор.