17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Етър. Но да не забравяме, че има здрава битка кой да е на седмото място. Берое и ЦСКА 48 също искат силно да са там, така че ще има "странни" резултати до края на редовния сезон. В този кръг "Левски" и Черно море направиха също каквото е необходимо.

Някога бяха сила, но се постараха успешно да ги разбият, изкупят, и унищожат, свеждайки ги до едно провинциално отборче без сериозни цели и амбиции. Така изгоря и "Академик Сф", и още колко други /"Миньор Пк", "Марек"..../ ! А един от най-старите и емблематични отбори беше пратен на майната си там да крее едва-едва в долните групи.........Но пък си имаме бол комитети, министерства, деятели, комисии, съюзи, федерации, рокади, трансфери, експерти, стратези и т.н. даже за износ "на кило"! Та, дано се възродят полека-лека и да се пазят от това "обгрижване отгоре". Както казваше баба ми, "Не ти ща ни жилото, ни меда! Аферим за доверието, но си стой по-надалече!"

Абе, твоята мисъл е като сопол... Нищо не са разбира, а и си омесил тюрлю гювеч от какви ли не теми... Айде, кажи сега отново за какво става дума...

Дир, гледайте какво пишете... 11-то място... Кой е на 11-то място? И как Ботев Пловдив слезе от 10-то на 11-то място. Браво на болярите! Само Етър!!!

Наистина впечатляващо прераждане при Томаш и Бербатов. Браво.