Евро 2022 не е екзотика, а шоу за историята със суперзвезди и 250-милионна аудитория

38 години след първото европейско първенство, женският футбол е на несравнимо ниво

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък щото има там истински жени или Лесбоси или Трансдженъри! ЛГБТ пропаганда . Извратенящините им край нямат! Сбирка на обърканите женоря, които си мислят , че са мъже!

Hi, Just let you know dear bulgarian "football fans", First four teams (after the competiton we will know their names) can beat Bulgarian International Football Team - Men!!! N A Z D R A V E ! ! !

То жени не останаха, вие - женски футбол!... "Жените" се занимават с всичко друго, само не с това, което им е работа, и затова демографията лети рязко в пропастта, въпреки "помощта" на "братята" роми...

Събитие, колко да е събитие. Долу горе колкото е събитие Гошо се запие със съседа. :-)

Защо ми е да гледам женски футбол? Женският футбол няма никаква стойност. Поне да бяха красиви.

ЛГБТ още ли не го е подхванало това? Представям си като въведат 30-те пола колко "първенства" ще има и какъв ужас ще настане!

А па хората са идиоти и пасат трева...

А на бас, че Украйна ще са Шампионите! :)

Рускa игра, която докарва допълнителен доход!С постоянство и с по едно влизане на ден за 2 мин след време може да печелите БЕЗ да влагате пари. Ако искате нещата да се случват веднага с минимална инвестиция също се получава. https://coin-farm.net/?en=coolmart Плаща се по карта, payeer, paypal и др. https://coin-farm.net/?en=joanna736

Аз пъ гледам само края на мачовете като си разменят фланелките

Ние от Националния по художествена за Мъжлета също сме на супер ниво!

Автора, не знам на какво си бил, докато си го сглобявал това, но явно е било доста добро.

Женският футбол е ужасно бавен и лишен от интересни положения, тъй като липсата на технически умения дава превес само на безцелното ръгане и подритване на топката. Всяка жаба да си знае гьола.

Е най простата игра за комплексари!!

Точно пък тази дълга и напоителна статия си е точно пропаганда.

Аудиторията на женският футбол са жени а прожлемът е че жените не гледат футбол много много.

Кой ви гледа женски футбол? По добре да си пусна мачове от А група от миналия сезон. Женският футбол не става - по бавен е, няма мощ, няма почти никаква тактика. Тотална скука - ако си мислите, че може да пробутате западната си пропагада и на нас жестоко се бъркате.

явно не си гледал женски футбол или поне на това ниво!!! Пълни глупотевини си написал....а за пропагандата е черешката на тортата....не всичко е политика!!!

Когато има женски "футболисти" с техниката на Иниеста и Меси, или със завършващия удар на Роналдо, или с вратарските умения на Нойер, или със скоростта на Мбапе, тогава ще гледат женски футбол! Те поня да бяха хубави "футболистиките" а те и това не са