17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво.. Тоя български спортист прави ДОБРО за други българи.. Обаче, тая жена, най- вероятно се е разболява от Мобалните фирми- А1(Емтел) и ВИиваком.... Докато има такива фирми, близо до градовете и селата, българите, ще се разболяват от РАК и Левкемия.. Или докато ЗАСТРЕЛЯТ главните директори на тия фирми и ги ЗАКРИЯТ , както закриха изнудваческите фирми на рекетьорите- Мечката и Чората, след като ги ЗАСТРЕЛЯХА.

Браво, дано добрината да е заразна, да увлече и други добри хора да помогнат. А на този млад добър човек желая само добро да среща в живота си и много спортни титли и върхове да изкачи !

Европейски шампиони имаме, но нямаме държава.

Банките къде са!!!!????

някой златар да разтопи медала и да го разпродаде на парчета, д амогат повече хора да помогнат

До къде стигнахме… и малкото ни отличници да си продават медалите! Жалко. За ИНФО: формуляр от НЗОК за целенасочено лечение в чужбина!!!!! Тогава НЗОК поемат разходите в координация с чуждатата здравна каса!!!!

Браво за жеста!

Да ви ЕПМ на промяната.

НЕЩО НЕ Е НАРЕД....КОЯ БОЛНИЦА И В КОЙ ГРАД ИСКАТ ТАКАВА СУМА В АВСТРИЯ?????? ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО !!!!!!!!!!! ДОГОВАРЯНЕ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И АВСТРИЯ, НА НИВО МИНИСТЕРСТВА, ИЛИ КОМИСИИ, ДА ИСКАТ ЗА ТОВА ДЕТЕ, ТАКАВА ОГРОМНА СУМА...НЯКОЙ Е ПОДВЕЛ МОМЧЕТО, А НА БОЛНАТА Й ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ. ЛЮБОПИТНО Е КОЙ ВИ ЛЪЖЕ ТАКА БРУТАЛНО.....??????????????

И пак браво! Но дали крадците пълнещи офшорни сметки,чекмеджета и шкафчета ще проумеят жеста?!

Медала върви ли заедно с Доживотната Пенсия от 1500 лева месечно ?

Тъпо парче си ти...осираш всяка добрина...ма кво ли разбира прасе от диаманти?

Не, защото пенсията е само за златен олимпийски медал. Хубаво е поне да прочетеш малко преди да говориш глупости, аз си давам моите пари за тези деца с кеф, ти ги давай за чекмеджета.

Искаш да се разболееш от онкологично заболяване и да се включиш в напдпревара за средствата от медала ли?

Респект за постъпката на това момче! Дано това е само началото на успехите му!