17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес Италия няма да прекъсне серията без загуба.....

Щях да ревна от умиление като го слушах Яската. С 10 човека тренирал, за пръв път се виждали, нямало какво да губим. Плакне ни за 0:3....за да не изглежда срамно....

И да паднем - какво, няма да свърши света!

Ако ще падаме поне достойно да стане,а не да се браним като опълченци и после да казват,че сме играли супер като не сме минали центъра нито веднъж,но сме загубили с малко.

Какво значи И да паднем.То е сигурно.

Ако искаме да не загубим срещу жабарите, трябва да играем футбол - корида, както те играха на финала срещу много по-добрите англичани!

Ние сме пълни дървари, но да развалим на някой празника сме номер едно, може и да има изненади точно поради тази причина.

толкова ни се радваха, че ще ни изтупат хубаво довечера, че даже бяха сложили един надпис на български на таблото да ни изчеткат хубаво, щом в софия ни сложиха 2 гола без да си дават никакъв зор, тук едно 4 -5 гола мисля че добре ще ни лепнат, дано сбъркам и ни съжалят и спрат на 3 : )

Дали ще ни шляпант една петичка? :Д

сам

Киелини и сие ше ни разцепат днес...

Може да открадне само гащетата на италианците на полувремето, Ясене Очаквам пестеливо 2:0 за Италия! ...и 3 точни пада от нашите манекени...

И преди сме падали 7:0! Запазете спокойствие, уважаеми зрители!