17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да отидеш на Олимпиада трябва да си много добре подготвен физически, психически и тактически. Нашето момче беше много подготвено на думи, но се видя че е гола вода. Във всяка работа се иска и акъл, а не само физика и желание!

Даниел за пореден път реве, не са те прецакали, като те караха да тренираш, що се скатаваше.Време е да разбереш, че с нагласени победи и титли у нас не става, как пък като ти дават незаслужена победа не се оплакваш.Инински не е ли време да се раздели с некадърника Арате, нали уж беше страхотен специалист, защо до сега нищо не е показал? И кубинци национализираха, само и само далавера да има, те в това са супер добри, ама в спорта си личи по резултатите!

Само реве тоя, не става така

Испанеца беше много по-добър от нашия циганин

Испанецът прилича повече на българин.

с циганите е така

Айде ти иди и представи българия по-добре срещу европейския шампион

ЗАЩО....обидни е

Няма надпис, няма трикольор. Само логото на една известна фирма за спортна екипировка. Според мен не е недоглеждане, защото отличителни атрибути липсваха и на екипите на щаба му.

Гледах мача и мисля, че нашия беше по-добрият боксьор. Съдиите за пореден път ни прецакаха! Испанецът не знам какъв шампион е, но като цяло го бива най-вече в неспазването на правила, което обаче не беше отразено подобаващо. Особено на края на мача само дьржеше нашия, имах чувството, че иска да потанцуват блус, не да се боксират! Грозно, много грозно!

Няма какво да коментираме! Това показва пълния провал на шайката на Тиквата в областта на спорта. И във всички други области на икономиката и живота ни!

да се боскира в Индия, между свои може и да има успех.