17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поляците са пословични с глупостта си в САЩ има стотици вицове...как един не се сети че на финала може да стане блъсканица и можеше да изберат по-широка улица на която да финишират а не тази селска уличка???

Не прочете ли че е умишлено? Да ти го повторим ли - УМИШЛЕНО. На широката 'градска' уличка не може ли да го избута умишлено? Аре другия път да си замълчиш, а ?

Цял свят видя, че е умишлено, а дебилите тука продължават да коментират обстановката. Губим фокуса нещо, вместо да осъдим този опит за убийство!

Как може толкова тясна алея да е предвидена за финален спринт? Луда работа! А холандците ще минат през теб без проблем- манталитет!

Казано е, да не изпитваш Господа.Тия се блъскат за едната суетна победа със 60 км.ч.рамо до рамо, гума до гума, , после се чудят що си чупят главите.Склонни са да обвинят организатори и кого ли не,само не и себе си.

Организаторите са виновни - при тези мизерни условия няма как да не се пребие някой и е нормално да има агресия на финала иначе какъв спорт е това..