17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драскачи, ама никъде не намерих, колко са... умрелите от това... "престъпление" срещу човечеството:)))?!?

Остави се, ами ако вземе да умре далаверата на китайския тест може даже демократите да признаят загубата си. Тази далавера вече превръща в диктатура не една държава. Това си е чиста проба предателство не само към неокомунистите на власт в Италия, ами и на шефовете на СЗО, на самата СЗО , на ООН, на Еврогей, пък дори и на върховенството на Китай. Изобщо, военно престъпление си е.

Няма валшиво позитивен тест. Тестовете са фалшиво негативни - 15% за PCR и 35% за антигенни. Единствения начин да се случи позитивен тест от материал който не е, е ако лабораторията замърси пробата

Гупости. Всеки тест може да даде фалшиво позитивно. Особено ПЦР. Ако се прегрее ПЦР, винаги дава положително. Хайде стига сте лъгали. Тези тестове преди 2019 бяха изрично индикативни за диагноза, но не можеше да се поставя диагноза само въз основа на ПЦР, защото и една молекула може да се усили колкото си иска й защото РНК от имунните тела на някой може да дават положително вечно, само поради лош късмет (затова не се изисква тест на безсимптомни с положителен начален тест). Да не говорим за външно замърсяване, особенно на тест, който детектира нешо, което се предава по въздуха. Има хиляди чисто технически причини теста да е положителен без нито един вирус. Дали е положителен или не в спорта, например при допинг, се доказва чрез контролната проба. Защото там където има състезание се залага доста за да си мислим че всички са невинни по подразбиране. Ако нямат проби, не могат да ги съдят за нищо, освен за нарушаване на някакъв недомислен регламент. Изобщо, да се представя някакъв тест като ПЦР като нещо, което няма грешки, след като дава положително на папая, след като 3000 тестове само в Швеция бяха официално признати за фалшиви положителни и се намериха след повторна инфекция при доброволци, работещи с пациенти и след като плазмата на тези хора само влошаваше състоянието на пациентите, е просто престъпление. Изглежда да се каже нещо против китайския тест вече е най-голямото престъпление на 2020 (1984). Ха дано намерят съдия и експерти, който ще развенчаят най-после теста според който толкова хора са лишени от свобода.

Или пък тестовете да са дефектни. Няма начин да стане след като са китайски? О свети китай, как те обиждат...