Фандъкова спря Даниел Боримиров за строеж в квартал "Бояна"

Двамата са се разбрали проектът му да се реализира на друго място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щото знае какво ще й= се случи ако не го спре ще последва шефчето си от село банкя

Спря го не договорът Фандъкова - Боримиров, спря го човешката алчност и завист (в случая тези на боянчани)...

Когато съм минавал покрай там, не си спомням да са играли повече от 2-4 човека едновременно на стадиона, а много често стои съвсем неизползваем. "Може да не ям кокала, ама и на друг не го давам".

Обещано му е след изборите да му дадат разрешение. Сега са се разбрали тихомълком да изчака.

Главен Прокурор тряба да имаме .

първо му разреши, без да се обсъди с хората от , квартала, след като имаше протести и се задействаха общински съветници от ДБ Иначе щеше да си мине и замине

1. за този проект не е имало обявени каквито и да било планове от страна на СО 2. за необявените планове съответно няма проведено и обществено обсъждане 3. едтествено за нещо тайни няма как да има търг и конкурс , респективно - най доброто и изгодно за обществеността предложение да спечели 4. знайно кои брокери на СОС са взели пари от Боримиров / или баджанака Таки се е обадил тук/там и се е взело решение на СОС с “пълно мнозинство” ! , без боянчани хал хабер да си имат какво точно им се случва 5. разбира се има и злоупотреба с чувствата на българите от САЩ 1994г. , но героите тогава бяха съвсем други .

Знам го мястото- " Гърдова глава", под наклон е и никакви терени не могат да станат там, но виж едно затворено комплексче за отбрани хора можеше да дигнат. За игрища стават нивите край Мировяне, Мрамор, Костинбро и т.н. , ама там лукс комплексчета не искат да правят.

Много са ми интересни: Първо се осират, а после като не мине номера, идват на бял кон и ни "спасяват" от техните грешки. И вечно някой друг (най-често колективен орган) е виновният. Тя Фандъкова никога не е виновна... Тя к' ва е в общината? Ами проста кметица...

Чакам с нетърпение развитието на сценария"стадион Раковски"Чии интереси ще надделят?

В Факултета място бол..

Боримиров да строй във Видин. Селски келеш и боклук. Да не сме го видели в Бояна, че ще го наритаме, нищо че тъста му е мутра. Тука всички сме с връзки. Селянина си остава селянин.

А какъв изобщо е проблема да строи там? Пак е стадион пак е за спорт не закрива гледката на никого.Е верно че сега ритат без пари- ама пък е неподдържано и не прави кеф.Така че защо всъщност скачат хората?

Ма не ми слагайте минуси - просто ми обяснете какъв точно е проблема да не строи пак стадион там?Ще наруши нещо ли ще спечели ли какво?? Не съм софиянец за щастие и изобщо не искам и да знам какво се случва в тая кочина?

А за пране на пари на наркомафията няма ли арестувани?

че теренът е продаден на Боримиров за 20-ина лъвчета квадрата?

В края на Дружба 2, 5 част, имаше отредени парцели за подобно нещо..

Пране на пари?Таки?

Идеята е прозрачна , 5г игрища и спортни площадки , а след това , като в студентски град пред Бонсис , изкоп и бетон .

Фандъка му го даде на първо място, без обществено обсъждане, на безценица и с обещание за бетониране и единственият терен за свободен достъп в Бояна. Последваха 3000+ подписа в защита на стадиона и против договорът за наем. Дяа протеста отразени в медиите и накрая кметицата се изтъпанчи и заяви, че няма да го даде, като герой.

Този гнусен корумпиран изверг Фънда няма ли да се затъкне с некой Суджук и да пукне най после.

Боре, що не пробваш по тоя начин в Мюнхен? Гледай да не ти стъпва кльощавото краче в Бояна, че и тъста ти няма да те отърве. Тогава ще ходиш да строиш така във Видин, в циганската махала, ама като затворник, не като бизнесмен.