17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти в 20 век ли си още,при соца на бай Тошо.Кой си ти бе,отворко некадърен,вероятно и като инженер,да затваряш пътищата на младите да се развиват.Нещо си слънчасал.Ами оня циклоп Ганев не ти ли подсказа,че и той се е развивал в чужбина,че да стане от поне европейска класа.Време е,време е,тези паразити и неграмотници от футболната и волейболната федерации,да се изритат като мръсни котета.

Ако съм родител на млад талант такава майна бих им теглил на скапаняците от федерацията, и бих направил посъпки за гражданство в нормална държава!

То е очевадно - който си плати под масата може - ""могат да бъдат трансферирани за игра в чужбина само по изключение, след изрично решение на УС на БФВ за всеки конкретен случай"". Бойко, бащице, намеси се, сдай властта и разкарай плондера, дет си хортува с бфс,бфв, и всичките паразити.

До окончателното съсипване на волейбола останаха само леки щрихи. Комунистите-капиталисти от федерацията правят точно обратното на това, което се прави по света, няма ли кой на тях да им забрани за няколко години да пътуват и до живот да се занимават изобщо с волейбол, под каквато и да е форма.

Данчовците ...Лазаров и Лечков...съсипаха съответно волейбола и футбола в милата ни България....! До кога ще ги търпим!!!

И бодлива тел по границата,и да се стреля на месо та да не избяга някой!Всяка федерация на който и спорт се сетите пази като държавна тайна заплатите на президентите си и на членовете на управителните съвети,премиите които взимат!Показателно закачествата на спортните журналисти е това,че никога и никъде не са задали тези въпроси за заплащането!!!Питайте бе журналисти,питайте!Може и някой да ви отговори.

Статията да се чете. Шефа на федерацията не пуска млади играчи навън без подобаващ процент за него. Явно сме минали през развития социализъм, после капитализма и сега настъпва феодализма. Скоро ще го докараме до първобитно общинен строй.

Така беше преди години. Затова много състезатели не можаха да играят в чужди клубове и да се развият. Някои платиха и излязоха. Това е едно от нещата, които накараха Казийски да се откаже от националния. Рекет с марката Данчо Лазаров !

Като не подкрепихте Матей и Радо навремето, а решихте да мишкувате "патриотично", сега сърбайте инженерската комунистическа попара. Цял свят върви напред, а ние все назад.

И къде видя тази комунистическа попара ? Волейболната школа беше създадена по соц време. Съсипаха я макар и трудно по времето на "демокрацията"! Както и футбола, борбата, щангите, а художествената гимнастика се бори, но успехите и са далеч от постигнатото в соца!

нещастни..

Корупция по комунистически маниер.

Нищо общо с комунизма! Това си е типично демократична корупция!

Могат да бъдат трансферирани при "ОСОБЕН" случай и решават ЛЕШОЯДИТЕ. ДОКОТО Д.Лазаро, П.Кънев и исие стоят там във федерацията ВЕЧНО като бай Тошо, Брежнев, Андропов, Черненка и Путев волейбола ни се търкаля надолу като куфар по надолнище. Да, ЛАПАТ 10 мил.дол. извънаредно и по няколко планово и НИЩО!! Така е и с БФС и др.федерации. Не е луд тоз,който лапа баницата , а и този,който е по върха на Държавата. И той ЛАПА ЯКО! Първо: Веднага промяна в закона, че който е във управата на федерации може само 1 мандат и АУТ!!! Само при Успехи втори, само втори при УСПЕХИ и никога трети мандат! Има много за изринване. Но Гарван-Гарвану.............!! Защото навсякъде е за ринате!!!

Ахахаха, явно инжа се е почувствал беден напоследък, та иска да рекетира не само съзтезтелите от националния, ами и всички млади състезатели. Моля някой да го гръмне тоя, че да можем след 10 години пак да имаме волейбол.

Заради соц. боклуците в педерацията Казийски им тегли майната.

Соца създаде българската волейболна школа, а Казийски тегли майна на демократичния ви рекет!

Върнахме комунизма. Ама доколкото знам подобна практика имаше и досега.

Евала, Данчо! Машала, Данчо! Направо в клетки по списъка!

Робовладелството е забрането в Европа.!!!! Тази забрана веднага пада в съдът. Нарушава основният европейски договор и поне два закона. Тези примати съвсем се забравиха.

И после, ако някой вземе чужд паспорт за да продължи кариерата си в нормално първенство, тези същите ще ги анатемосат като предател и родоотстъпник задето не е седял в блатото, коеро са забъркали....

Тея мухльовци , били забранявали , абе аре у лево

bananova republika