17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конкуренция имаше по времето на Самарас и Агаси недостижими тенисисти и приятели и поведение всички ги обожаваха поне десет играчи бяха конкуренция а сега младите губят от старите срамота никаква психика никаква страст и тогава никои не говореше за титли за величия кои е наи добър но биорг беше уникат няма такъв и на Клео и на трева кои го прави днес ако не беше се отказал щеше да има над 20 титли сигурно

39 и 33 идиоти

"Гражданчетата" си харесват Рожко, а пък ние... "селяните" сме си с Новак:)))! Ама адски си се кефим, че в последно време все са... капо:)))! Чудно ми е само, че Роджър е според някой номер едно за всички времена, защото има най-много шлемове, но същите тези никога няма да признаят Новак за такъв, когато го задмине по спечелени... шлемове, що ли:)))???

Глупак няма да го задмине най-много да го доближи

Искате да кажете, че е нормално Джоко да води само с 5 победи, защото Федерер е трупал победи като е бил опитен на 24, 25, 26, а Джоко на 18, 19?

ДЖОКА е най велик.... На 32 ГОД има повече шлема, повече мастъри, повече стойности титли(на Базел, хале и Мале)....... ДЖОКА води и на фед и на надал по победи по между им..... ДЖОКА е по красив и има по хубава жена за ИБАНИЕ......... ДЖОКА В МОМЕНТА Е ДОМИМАТОР...... И никой не е имал 16950 точки в даден момент, дори фед когато мачкаше преди да се появи ДЖОКА, никога не е помирисвал толкова точки, защото играеше двойно разредни турнирчета.... ТОЧКА ЧОЧКА

Иска ти се ама ще финишира след Надал Надал ще финишира първи

Не знам кой е по-добър, но Джокович взе на ходом още един АТР 500

Не знам кой е по-добър, но Джокович взе на ходом още един АТР500

Най-великия е Род Лейвър!! Завоювал два ГОЛЕМИ ШЛЕМА!! След него е Роджър Федерер,а след тях сме всички останали!! Точка!!

Сънуваш, че си Рафа Надал!? И слагаш "точки"!? Запетайке.

Род лейвър е все едно да сравняваш кон и магаре, за тогавашните времена може и да е бил нещо но конкуренцията сега е убиийствена

Федерер е най-велик от всички! Той е интелегентен играч,с най-красивата игра! Джокович е силов играч,с характер,но с балкански манталитет.

Че какво му е пък на балканския манталитет?!? Аз лично го предпочитам пред сухия швейцарски... Де да имаше и Гришо на Джоката манталитета...

Нищо не се знае!! Аз съм само с1 година по голям от Джокера! Къде ме слагаш мен?? Ха ха ха ха!!

Титлите от Шлема са само елемент от цялостната оценка за това кой е най великия!! Рекордите на Роджър са посмъртно недостижими за другите!!Точка!!

Федерер е най-великият тенисист ,и няма какво да доказва на някой си бащица на Джоката ! Общо взето няма какво да прави баща му ,и решил по балкански да се изцепи с глупостите си. Смях!

Загубих време да чета глупости.

Просто светът мрази православието, а защо.... Никой не иска да каже

Защото "светът" ти е антихристиянски. А, православието е най-близо от всички църкви до учението на Христос. Това се вижда и на Велик ден, на Божи гроб - небесният огън слиза единствено над православния свещеник. Католиците затова ги няма там.

Няма защо да ни занимават с бащата на Джокович, който явно търси публична изява. Първо, Надал ще размине пръв Федя. Второ, симбиозата и приятелството между Федя и Надал датира доста преди Джокович да се появи на сцената. Трето, Джокович никога не е бил център на внимание или суперзвезда каквито са Федя и Надал. Четвърто, няма как да е харесван Джокович, защото е балканец и от 10г. е абсолютен доминатор. А това не се харесва особено на западняците...те очакваха Мъри да е третия от Троицата.

Кой е тоя Стърджан?? Най-вероятно е тъмен балкански субект!! Ха ха ха ха!!

Колкото Федерер е по-техничен от Джокович, толкова Джокович е по-корав боец от него. Хесапа, като се пенсионира Джокович.

По характер Джоко и Федя са доста различни, точно както са Сърбия и Швейцария. Когато нещо е положително, за него казваме примерно, че е "Швейцария на Балканите", а за друго просто "Балканите". Не че Джоко е чак толкова виновен и лош, просто тук се е родил, тук са го възпитавали. Нито пък Федерер е чак толкова чудесен, помнят се доста случаи, когато си е изпускал нервите. Но все пак сравнение не може да има и е съвсем нормално да не са първи приятели.

Че то Федерер никой не го харесва! Джокович е икона.

Ти в ред ли си бе???!

Хахаха. Очевидно не си наясно. Федерер го боготворят в цял свят. Джокович не го обичат никъде. Задай си въпроса защо лиии?????

Федерер винаги ще си остане най-великия! Той играе най-красивия тенис!

Григор пък е най-красивия.

Ха ха ха ха!!

тоя балкански субект, балканците само, и то не всички, само тези с ориенталските гени, вероятно разни други примитиви от източна европа, бл. изток и тн. Човек дето клати стойката на съдията, троши ракети и псува като хамалин, какъв пример да е, ако ще и двойно повече от федерер да направи си остава ... сръбин ....

А ми аз го харесва! И да, ще изпревари по титли и Надал и Федерер! Швейцареца за това все още играе, защото умира от яд, че ще бъде изпреварен по титли. Само че от тук нататък Федерер няма да види титла, а сърбина ще спечели поне 5 още.

Я па ти? Така ти се иска, но в живота не всичко се сбъдва!

Изобщо не е типично за Джокович, нито споровете със съдиите. А би трябвало, защото в решителни моменти те винаги подпират Федерер срещу Джокович. Да не говорим за " културната" западна публика, която крещи против Джокович навсякъде освен в Австралия и той все си път в интервюто си им благодари колко са били любезни. Жесток и неблагодарен е Западът, кога ще го разберем най- после!