17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво НОЛЕ заложих на теб и не ме подведе никога Честито Златен шампионе! мога да черпя - 15 000 Евро срещу 100 залог Браво!

Ochakvam Federer da specheli titlata v Sinsinati.

специално ли сте я избирали? не ми харесва.

ДАВИД ГОФЕН ИГРА МНОГО СИЛНО СРЕЩУ ДЕЛ ПОТРО. НА СРЕЩАТА СРЕЩУ ПРИМАДОНАТА ИЗВЕДНЪЖ КОНТУЗЕН! КОГАТО ИГРАЯТ СРЕЩУ РАФАЕЛ НАДАЛ, ИГРАЯТ ТАКА, СЯКАШ ОТ ТОВА ЗАВИСИ ЖИВОТА ИМ! В ЕДИН МОМЕНТ СРЕЩУ ПРИМАДОНАТА ,КОНТУЗЕН! И СЕГА КАКВО! НАДАЛ ТОВА , НАДАЛ ОНОВА! ЗА ПРИМАДОНАТА САМО ХВАЛБИ! ВЕЛИКИЯ ШАМПИОН ПРИМАДОНАТА! ЯВНО ПРИМАДОНАТА НЕ ТРЯБВА ДА ГУБИ ПРЕДИ КРАЯ НА КАРИЕРАТА МУ! ЖАЛКО!

ДАВАЙ НОЛЕ >ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ СМЕ С ТЕБ! ако вземе титлата ще е първия с такива постижения

И Григор "помогна" за тази финална среща в дух на добросъседство, джентълменство и още нещо.

Айде стига с тоя Григор, с въображаемите му проблеми, болестите и т.н. За какви проблеми, за какъв "таратор в главата му" и за какво малодушие става дума. Човекът е професионалист, с това си изкарва (нелошо) прехраната. Играе първокласен тенис, състезава се - печели срещу по-слабите и губи срещу по-добрите. Така се случва в спорта. Човекът играе колкото му позволяват възможностите, прави каквото може и се крепи в първата 10-ка, но дори да стане 20ти или 30ти, това пак си е велико постижение за българския мъжки тенис. И кога е било България да има тенисист мъж в Топ 100 на ATP преди грешника Гришо - през 2000г. Орлин Станойчев за малко достига до № 96, и това е всичко. Сега се назландисваме на № 6.Ясно е че не е замесен от тестото на Джокович, Надал и Федерер, ама такива спортисти не се раждат всеки ден. Реално Григор не е и от класата дори на Мъри, Вавринка, Дел Потро, Чилич и малкия Зверев. По-скоро е от вида на Раонич, Гофен, Цонга, Иснър, Гаске, Кирьос и по-добрите испанци (без Надал). Да не би развити спортни нации като Италия, Холандия, Белгия, Норвегия, Япония, Китай, Полша, Унгария, Румъния или Гърция да са имали някога по-успешен тенисист при мъжете? Нека да ценим и да се радваме на хубавото, което имаме в момента, а не да търсим под вола теле и да критикуваме.

Румъния, разбира се, е имала Илие Настасе и Йон Циряк, така че румънците са доста преди нас в мъжкия тенис.

Добре им затвори устите на плювачите. Това му е нивото. А конкуренцията е голяма, но човека се бори и най-вече успява. За сега старите кучета са окупирали върха и когато бяха контузени повечето от тях Григор се качи най-високо за неговото ниво. Е сега, кучета се върнаха. Това е.

Първокласен - не. Не мисля така. Ако беше в друга прослойка (неселска) или друго семейство, щеше да е по-интелигентен и да е наистина добър играч. Другите тенисисти нямат такива селски физиономии, тоест те се занимават и с умствен труд.

Ако не беше болен Григор щеше да ги бие и двамата заедно.

... да, Григор има психическо заболяване, казващо се МАЛОДУШИЕ...!!!!!!

иначе изглежда физически здрав но никои не може да каже какъв таратор ври в главата му а и от сега нататък проблемите му ще се стоварят с тежестта на лавина

А нашият папурчо?