17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В началото трябва обиграване докато загрее и влезе в ритъм. Все пак това е Еванс, не е някой 555-и или глезльо-плейбойче, дошло на почивка с гадже по ресторантите. Не се съмнявайте, че щом човекът е вече налице, ще има бум и тряс скоро. Относно годините - функционално е поне с 15 назад спрямо някой нашенещ-шкембелия с надениците и баничките и не му берете грижата.

"бум" а и "тряс"а да са под въпрос. На тез години, в тази ситуация.

Не е нормално. Не е играл повече от година и е поставен под №2, при положение, че трябва да е загубил всичките си точки в ранглистата и да играе минавайки през квалификация или с уайлт кард, което изключва да е поставен. Вярно, че формално нарушение при ранкирането няма, но е неоспорим факт, че Федерер пропусна участие в много турнири, в които трябваше да защитава точки, по причини, нямащи нищо общо с наложените покрай КВ 19 ограничения.

ТОВА ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ГО СТИГНАТ НЕ ОЗНЯАЧАВА ЧЕ НЕ СА МУ ОТНЕМАЛИ ТОЧКИ... ЕБИ МУ МАЙКАТА...ПОНЕ КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ..НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ.

До многоточието: Пич, какво общо има разбирането на играта тенис и правилата и, с препоръката ти да ...... нечия майка? Всъщност не бих и обърнал внимание, ако това не е единственото завършено по смисъл изречение в репликата ти. Тенисът не е игра за неграмотници и словоблудци. Моля, имай го предвид, когото решиш да коментираш този спорт.

Ще е интересно Рубльов и Тийм да премерят сили на финала. Федерер, докато/ако дойде на себе си, му трябва половин година и десет-петнадесет мача.

но класата си остава, а той е това, което е заради класата си!

Ти за някой диамант ли говориш или за спортист? Каква класа,какви пет лева срещу 28-мия в тура? Да, Федко беше класа, да Федко има 20 титли от шлема,да,той беше....много за тениса, но сега, с всичкото това бутане за точкуването да речем, ми падна толкова в очите,че нямам думи. Достойните шампиони не постъпват така. Ако си гледал мача,сигурно си разбрал,че Федко, колкото и да го бутат, даже и във формат 2 от три, няма да го бъде.

Нещо си се объркал тотално, гледай си кокошарника и си сънувай диаманти, но тениса не е за теб.

Федко???? Едно незначително човече, нарича този уникален, прекрасен спортист и личност , който оставя забележителна следа - Федко?? Я, идете на психиатър, и се скрийте в дупката от където сте изпълзял...

А ТОВА ЗА ТОЧКИТЕ...... ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА КОЦЕ....СПРИ ДРОГАТА И НАУЧИ ПРАВИЛАТА