Федерер разкри душата си: За мечтите, успеха и трагедията, променила живота му

Роджър никога не забравя загиналия треньор, чиито родители всяка година кани на Australian open

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възхищавам се на волята и силата на духа му!

Брилянтен,като спортист,тенисист и Човек.Поклон!!!

Осъзнал е важните неща в живота. Изстрадани истини. Истински победи. Пример.

Най-успялият, най-обичайният, най-авторитетният! Желая му здраве!

Гришо е по-велик, защото последния път го би на US OPEN :)

Де да можеше Дришо да прочете казаното от Федерер ... но как да стане със завършен 7-ми клас ... и постоянно 7-инчов хуй в гъзъ ???

Федерер е ай-големия в тениса ,и извън него като човек !

Фед е със сигурност най-големия тенисист който сме виждали! Той постигна всички тези успехи в ерата на Надал, Джокович и Мъри (бих сложил и Дел Потро, но тялото му не издържа). И го постигна със стил и човешко отношение., Това го прави най-великия! Другите са просто велики играчи ;)

тоя е гола вода

A ti billy.

Фен съм на Рафа, но ти дадох минус. Не може да де пишат такива глупости.

Има имена на спортисти, които никой никога не забравя! Как ще забравиш Пеле? Как ще забравиш Гаринча? Как ще забравиш Стенмарк? Как ще забравиш Шпиц? Как ще забравиш Костадинова? Как ще забравиш Аспарухов? и много, много други, НО ФЕДЕРЕР е моят фаворит. Със съпруга словенка и ДВЕ двойки близнаци - първо момичета, а след това и момчета!!

Мъж, който направи две момичета, е чирак. Мъж, който направи две момчета, е калфа. А мъж, който направи момиче и момче, е майстор. Види се, Федерер е МАЕСТРО не само в тениса!

Хахаха, словенка! Словенците са от Словения, която е част от бивша Югославия! Жена му е словачка, от Словакия, която беше в бившата Чехословакия! Напомни ми за вица, в който блондинка, попълваща кръстословица питаше : "Муцка, как е правилно да се пише, Ирак или Иран"

Най-големият, Роже Федерер ! Жалко за треньора наистина, сигурен съм, че му липсва истински. Бъди здрав, Роже, и ни зарадвай с още 1-2 титли от големия шлем, да намажеш ските на тъпата плескавица!

Ако визираш Ноле - НЕ си прав! Той също е велик!

белик боклук, да

Доста скромно за тенесист, който имаше много дълги години явно превъзходство. Беше му омръзнало да бие всички наред. Наш Гришо също има талант, но не и устременоста и псхикика на шампион. Личния му живот е голяма каша, занимава се с какички дето го омайват, докато нямат нещо друго за развлечение.

Велек спортист,а и още по добър и признателен приятел! Не всеки го може!!!Това е даденост от бога! Да е здрав и още да печели!

НАЙ-ВЕЛИКИЯТ Е!!!!

а и добър човек! Колко малко са тези които са благодарни завинаги на треньорите които са ги създали ...

Един от най-добрите в тениса!