17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате в днешни дни да обидиш някой по националност или култура пак се води расизъм, даже едва ли не ако имаш аргумент с някой който има леко различен тон на кожата пак може да каже че, е обект на расизъм.

Значи от тия наказания нито Стърлинг ще стане по-бял , нито Мингс, а Балотели няма шанс да стане и човек. Изобщо тия от УЕФА и ФИФА нямат мозък. Вместо да притесняват хората да пуснат някой лев и ще ги боядисаме тия цветните. Кеф им с блажно, кеф им с постно преди всеки мач, че даже и на полувремето, ако се изръсят с повече кинти.

Нито майка ти ще стане пи-малко курва :) Все същата смръдлива курва си е :) Царица на околовръстното :)

Иан Болдри е казал каквото мисли нали е демокрация. Лицемерите с мижавите им действия се опитват да кажат :-Ние не сме расисти! Расизмът си е все същият.

О-хо-о-о-о, аз колко 5-годишни наказания съм отнесъл.... Не помня колко години не съм ходил на мачове вече. И си псувам когото си искам пред телевизора без капка притеснение.

Как бе? Не е възможно! Хайли лайкли ще е бил българин подкупен от руснаците....с газ....по северен поток. Опааа и е носил новичок, шишянката се вижда по надутото на якето....