17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Циципас. С удоволствие ще пробвам да го гледам в София.

Цици?!.. пас!!!

Може да е заради литъра вино дето съм поел,но не ви ли прави впечатление,че Гришо отпада точно тогава,когато в схемата му се открива да спечели турнира???

:)))Страхотна статия- феноменален гръг пречупи Федерер.А не е ли феноменално,че момчето има спортна жилка,да знае какда се бори докрай.А защо да не е тази жилка от майка му,която е рискиня,а дядо му е онзи велик голмайстор на СССР Стрелцов,нещо такова ми е по спомени,без да проверявам в укипедия

само бой!

... сега ще запишем нова песен и ще я пуснем в мрежата: “кой ми ... в ....те”!

да,но от майка рускиня

След нашият и Федерер с жълта жилетка.

Абе, много хора по света и у нас, включително много от тенис легендите,дълго време се надяваха Григор да изиграе този мач.

Federer си тръгна толкова озлобен и обиден,че..бе детрониран от детето чудо Циципас...Не му отива на феномена..дори не го поздрави..За първи път виждам такова нещо на турнир от такъв ранг!!! Гришо..ГЛЕДАЙ и ...се УЧИ от младока Циципас!!!

Еми, гениалността в една област, не винаги върви заедно със съответната етика. Особено пък в спорта, но не само. Не вярвам, някой да е очаквал, от Майк Тайсън, да се прояви като майка Тереза, след мачовете и кариерата си.

къдя не го е поздравил. Стисна му ръката, прегърна го. Какво очакваш - една ръченица да му изиграе.

А,в грешка сте, Григорчо е къде, къде по-добър от гърка, колко пъти е млатил Федерер.

на табла

Функционал

Не, по-скоро на сантасе.