Фенове на "Левски" потвърдиха: Мъри е готов да се върне, но иска стабилност

Треньорът иска гаранция, че играчите му ще получават своите възнаграждения

Обратно в новината

Коментари - Фенове на "Левски" потвърдиха: Мъри е готов да се върне, но иска стабилност | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната партенка, каква е ползата не разбирам

Тая фирма НЕЗАКОННО ползва името на Васил Левски.. Трябва да ги накарат да си сменят името.. И после всички ще си дойде на мястото.. Когато някой отиде на стадиона и започне да вика простотии за други такива футболн и фирми, веднага ще разбереш че срещаш някакъв ИДИОТ, почти като наркоман, или някой който взима ЗАПЛАТА от тая фирма за да вика.. Едно е да отидеш на ПОЛИТИЧЕСКИ протести, с ЯСНА мисъл, какво НЕ е както трябва... А съвсем друго е да отидеш на ЦИРК и да започнеш да викаш името на някой от акробатите ..

Мъри е селски тарикат и пързаля сините малоyмници. Няма как да има финансова стабилност в отбор с 40 + млн дългове!

Ама ти си бил голям смешник бе припок. В УС на Левски ли си бе семеяде,че да знаеш колко точно са дълговете. До онзи ден бяха 20 милиона, сега изведнъж поредната лъжа и манипулация от оранжевите фенове. Важното е,че цска Умре. Сега сте Литекс-софия . По големи МАЛОУМНИЦИ от припозналите нерези няма!!

а хич не си познавате историята... ДВА ПЪТИ СЕ ПРИПОЗНАВАТЕ през "великата" ви история. А ако толкова държиш да си фен на оригиналния отбор съзздаден 1914.... ами не те ли трови факта че отбора ви наименуван на един от най великите българи е създаден с парите от създателите на Галатасарай. А колкото до "тирето".... след като ги изгониха си изиграха един сезон във в група и СПЕЧЕЛИХМЕ купата на България.... и просто пропуснахме б група..... чудо голямо че сме взели друг лиценз. Абсолютно всеки отбор в България е сменял лицензи....дори и говедарското ти отборче....ДВА ПЪТИ

Няма друг случай,при който отбор от провинцията се мести в столицата бе шибан семеяд. Няма случай,при който"феновете" на един полужив отбор си гонят и целят собствените юношите с бомби,камъни и шишета. Само прескочихте викаш Б група, нали. Няма толкова нагли и безочливи клозети ейййй. А че прецакахте държавата и кредиторите,няма проблем ,нали. Сега ще ми кажеш,че сте платили емблемата, ама как я платихте бе. Пак с държавна пара. От обществената поръчка за високо проходими автомобили за ГП и НП. Сделка разследвана от ОЛАФ. Бахти долните семки . Левски е създаден от български момчета, а не от партията ,действаща под диктовката на друга държава. Даже сте създадени по модел на чужд отбор. Нямате чест, нямате достойнство. Продадохте си гнусния отбор, заради една нова Ефбет лига.... Клошари недостойни. Как мина сюнета в Литекс Тауър?

...И кой ще му ги даде тия гаранции......Насо-Гъзо или Ревлата Тити ....?

Готов е .Като е безработен вече трета година.

това ще бъдее втората му грешка откакто го блъскаха съблякохаи скъсаха тениската му на герена,като че ли трньора е виновен че му спускат ниско качествени некадърни футболисти и тепърва да ги учи как се играе..

На Петев съблякоха тениската. На Мърльо още не са, но явно ще имат възможност скоро, като изпаднат.

Е то с пари всеки може, без пари да направиш от нищо нещо и да имаш резултати, това е майсторството. На Левски това не им се получава, там няма майстори, има неможещи и заплатаджии, затова докато не се налеят пак милиони в синята каца без дъно, няма да има и особени резултати.

с такива некадърни футболисти толкова ! аиде аз ще ти дак разглобена лада на части,пък ти направи и сглоби мерцедес,е нема как да стане.