Коментари - Феновете на Берое организираха многолюден протест в Стара Загора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама нали си имате Верея , защо ви е отбор спонсориран от цяла България в който не играят българи

Заглавието трябва да е наркомани излязоха на протест

То ЦСКА и Левски са взели дали, някой ще се занимава с вас? Нормалната държава използва спота, за да укротява масите: "Хляб и зрелища!". Вие нормална държава последните 30 години къде видяхте, та да чакате спорт(зрелище)?

Колко на брой са служителите, които имат да получават по една заплата на обща стойност 400 000 лева?

"Научил се поп на пражен боб, свършил се боба - отучил се попа" .... Та и старозагорци е време да се отучат от паразитирането на гърба на цяла България с това ФК Берое ...

Добре са се събрали,а сега и да съберат 5-6 милки и всичко им е наред.Нали така-кеф цена няма!

Откъде накъде българският народ трябва да плаща на татуирани,небръснати и остригани редовни посетители на чалготеки, наричащи се "футболисти'?!Който иска отбор,да си плаща от джоба!

Излишни разходи. Истинският спорт е любителския.

"И една заплата на служителите в клуба за месец декември, която е към 400 000 лева", разкри Русев. Може ли да ми обясните къде греша? Да приемем, че средната заплата на един служител е 2000 лв. чисто. Данъци, здравни, пенсионни и други осигуровки да са около 1000 лв. Общо около 3000 лв. бруто месечна заплата за един служител .400 000 : 3000 = 133 служителя?!! Възможно ли е един посредствен футболен клуб в едно от най-слабите футболни първенства в Европа да има 133 служителя?

Тези срам нчмат ли? Хрантутни, който ги издържа държавния ТЕЦ, който скрито го субсидира дръжавата! Аз пък съм космонавт и искам ТЕЦ Марица изток 2 да ми купи ракета!

Да се обърнат към господин Пиле от Градус, той доста краде , сега да дава.

Пари за палячовци -няма, ако искате футбол , дарете пари!

А отбора от Сухата река НАП ще го проверява или НЕ?! За ЦСКА, Локо и Металург МОЖЕ ама за Пеевци и Марица-Изток НЕ МОЖЕ.

Може би "служители" включват и футболистите. И тогава 3к заплата е грешно предположение

Стига хрантутници в България !

Какво искат па тия?

Вижте тази тъмна паплач - фенове! Ужас, сигурно половината не знаят защо са там...

Като искате отбор, дайте пари! Тоя протест да се разтури с патрони!!!

Да, най-вероятно са включени и ритнитопковците.

Ден 15-ти от избора на новото правителство. НАП все още нито е потърсил дълговете на подуенци, нито е открил дело по несъстоятелност! Кирчо, часовника тик-така..

Oткъде накъде държавата ще ви издържа отбора бе.Като сте много ербап да ви го издържа община Стара Загора за сметка на вашите пътища болници и училища.Аман от фенчета дето си мислят че като се съберат да повикат и ще уплашат гаргите.Големият отбор че ще го издържаме да си живеят живота разни некадърни футболисти на 7-о място а с милиони бюджет.

Бирое бели сигани катунари ДЪРЖАВАТА цицате!

Социализмът е дълбоко вкоренен у нас. Всеки, дори и най - върлият нашенски капиталист цоца, или иска да цоца, здраво от държавната касичка. И един път докопал се до вимето, не пуска, та ако щеш да му откуснеш главата. Та така и тия от Стара Загора. Уж големи фирми там, уж големи бизнеси, но никой не ще да инвестира в Берое. Що така, бре, пилета загорски?

Има страни в които футболните отбори са собственост на феновете си. На отбори собственост на фирма или на отделен скучаещ паралия се гледа несериозно. Финансиране, ръководство, такива работи - се решават на събрания на акционерите. Разбира се, има умни глави които реално движат нещата, но го правят с убеждение - г-да акционери, предлагам да направим 1, 2, 3... и това ще доведе до резултати а, б, в ама струва хххххх пари. Клубът има ууууу пари. Те ще стигнат ама няма да има за дивидент. Може освен това да направим 4,5,6 - това ще струва по хх на акция, ама пък ще постигнем още г,д,е, а може и още. Моля, гласувайте.

Ами то както е тръгнало, в Първа и Втора (професионални) групи я остснали чо 2-3 отбора, я не!!! Затова пък ще са в Европейските турнири и ще лапкат кинти от там. Ако не от игра и резултати, то от участие.

Аз с мойте данъци не съм съгласен да се издържа футболен отбор. Има къде, къде по смислени неща където да се харчат нашите пари. Неща, който ще имат полза за обществото и данъкоплатците.

Ти българин ли си или туземец? Не знаел бил къде се намира един от най големите градове в България! Сельооо, ти от махалата не си излизал, затова не знаеш, и защото си неграмотен, затова ти е този дефицит

Ех, така да ходеха и да гласуват или да се ваксинират, но уви!:))) Ганьо се вълнува от “по-висши” неща. Кой ще го управлява, дали държавата и обществото са добре - не го търси.

Що бе, да се ръснат и да си купят отбора. Да излязат на площада могат, да си платят масрафа не могат.

А, забравих да спомена - тия страни са традиционно силни във футбола.

То само Берое да беше. Всякакви там ЦСКА-та, Леффски-та, Литекси и тн... всичките са на държавна хранилка. За сметка на това масов спорт - кОр. Международни успехи - пак кОр. Само плащаме за да се отглеждат мутри.

Аз не знаех, че ТЕЦ Марица Изток изхранва Берое. Не съм съгласен. С моите пари да се хранят ритнитопковци. Това важи и за другите от София. Да се оправят с частни пари и най-вече с добра игра и фенски членски внос.

Не знаеш къде е Стара Загора? За Самарското знаме чувал ли си? Свързано е пряко с нашата история. Има паметник - монумент там. А за Гео Милев чувал ли си? Ама, как да знаеш, като си спал в часовете по история. Поне сигурно за бирата "Загорка" си чувал. Е, за този град Стара Загора става въпрос.

Абе, отдалеч погледнато, с този зелен транспарант с белите надписи , приличат на Ислиамската държава.

Много неподготвен се изказа брато. Много. Срамота!

Скапано градче, отборче ще ми ще.... През цялото време със сметките си за ток сме издържали и тези манаагали старозски!!! Цигани, я идете на....

Какви са тези служители дето за един месец да имат да вземат заплати за 400 000 лева?!?Ние ли да им ги плащаме?Такъв бюджет за заплати има едно средно голямо предприятие с 200 работника!На държавна хранилка лесно се дават такива заплати.Аз не съм ОК с всичко това.

„Берое“ е отбор с традиции и заслужава уважение, но искането на привържениците им е меко казано нагло. То ми звучи като „досега нашият отбор се субсидираше от държавата, но понеже така сме свикнали и ни харесва, не ни пипайте това, което сме свикнали да гепим“. Ами хайде стига толкова аванта. Ако трябва, ще фалират. След като „ЦСКА“ фалираха и „Левски“ са на път да направят същото, „Берое“ какво искат?! Тези пари, които цоцаха досега от Марица изток 2, са си направо нерегламентирана държава помощ, която противоречи на правилата за защита на конкуренцията в ЕС. Така всеки може и дори най-обикновеният селски отбор с подобна държавна помощ ще може се бори за шампионската титла.

Няма мое, няма твое,. Светът е Берое !!!

НЯМАТ никакви Основания Тези Господа да Мислят и Искат некой да продължава да им Издържа техия Отбор, че на тех така им Изнасяло !!! Май са го ударили на Готованщина и Малоумие !

Сульо , от кое село пишем, Горно Надолнище ???

Родата ти кога празнува Бангавасил ..

О да, нашите пари от данъци да ходят при посредствени футболери дето прекарват повече време в чалготеката отколкото на стадиона. Държавата НЯМА място в професионалния спорт!

Чувал ли си за Самарското знаме, боклук

Това е само агитката,мнозинството граждани не подкрепят протеста

сигурно са теглили едни путки-майни на г-н Трифонов Той държи и ЕНЕРГЕТИКА и спортния министър

Ти ли ще кажеш, бе ПМ

Няма мое, няма твое, няма и берое

Да бяха събрали по 100лв тия фенове, като са такива големи любители на Берое. Щяха да осигурят парите до края на сезона. То много лесно иначе да се бие тъпана и да се вика ураа с държавни пари

"Свеътът" не е длъжен да ви издържа със своите данъци и с цената на тока