17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позор и за съдиите и за коментатора на мача. Да казваш ,че няма засада при втория гол на Левски,когато го виждаш и на забавен каданс, е не само нагло ,но и позорно за коментатора.Добре би било всеки коментатор да казва в началото на мача на кой отбор симпатизира и ако този отбор играе , да се постарае да бъде обективен или да откаже да коментира въобще мачове по телевизията на неговия отбор.

В 77-ата минута, когато бе отсъден несъществуващ фаул на Стефан Станчев срещу симуланта Боби Цонев !!! При последвалото центриране двама футболисти на"Баязид Подуяне"бяха в засада, като единият от тях – Мартин Райнов, игра с глава, след което падна победният гол за домакините !!! Честито на цирк „Джингиби Анадол Спорт“, и все така към нови велики победи!!! А до отнемане на лиценза остават 11 дни !!!!

Няма ВАР, няма киреч. Райнов удари с глава от засада.

Абе, защо само припознавачи и фенове на Литекс тире Микре коментират тук?

Хуните от "Баязид Подуяне", се радваха, все едно са спечелили Шампионската лига!!! А продажните журналисти им посветиха един час след мача за хвалебствия и говежди умозаключения, за нова епоха във футбола!!!

Честито на цирк „Джингиби Анадол Спорт“, на есен ни чакат нови велики победи!!! Да се готвят - Световрачане, Кокаляне, Требич, а защо не и Петърч !!! Честито, а до отнемане на лиценза остават 11 дни !!!!

Говеда бяхте по жалки от Лапни к*рец

Абе тия говеда само как ги тикат отново да ни излагат в Европа.

Патра, Типец, Павка, чувате ли? Та това си е направо небивал успех! Какво ти, вие само сте могли да си мечтаете за такъв! Да се борят за....седмото място, момчетата!

Надежди - говежди ,голям смях...онова кометаторче Стефан Стоянов за малко да се нас.ре след края на мача О:)