Фернандо Алонсо: С Фетел попаднахме във "Ферари" в неподходящото време

Испанецът и Себ така и не успяха да повторят успехите си с болидите на Скудерията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не е късно да станеш за резил. След като навремето орева света, че не станал световен шампион, защото не му дали да изправари, сега заби поредния пирон в ковчега си. Попаднал във Ферари в неподходящия момент. Смях в цирка. А Шумахер в какъв момент попадна във Ферари? Когато Ален Прост на всеослушание заяви че болида не е дори кола, а разбита каруца. Да се пенсионира и да не се излага повече

факт е , че когато Алонсо караше във ферари , вадеше от болида 110 процента единствено малшанса го лиши от две титли, при Фетел е различно късмета е на негова страна но не вади всичко от колата.

Вярно е. Докато Алонсо изтискваше всичко от колата и 2012 беше на косъм от титлата (Грожан ако не го беше помел на старта на Спа примерно); Фетел се блъскА, отбиваше се да бере гъби, удари Хамилтън от злоба, не му издържаха нервите в двубои.

За всичко съм съгласен,НО за случая в Азарбейджан ,където удари Мангото не съм съгласен! Мангала нарочно натисна спирачките с цел да провокира Фетел. Аз ако бях на Фетел,щях да спра да извадя Мангала от колата и да му Обърша Два Шамара!!

Абе той и Михаел Шумахер едно време попадна във Ферари в неподходящото време през 1996, ама видяхме какво стана по-нататък.