17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фетел, ти ще се бориш за оцеляването си, не F1. Формула 1 ще има, дори да се промени, пак ще оцелее. Ти обаче, ще си седиш в болида на Нейджъл Мейсън и ще разправяш едно време какви големи камъни е имало.

Глупак ти само можеш да го лигави на фетел

100000000000++++ АБСОЛЮТНО ! ! !

Остана ли някой да гледа този спорт?!!...Някога беше истински, когато нямаше джендърство, правата на врабчетата, на неоправданите негри, пардон, афроамериканци и прочие тъпотии. Откакто Бърни продаде правата на краварите, започна упадъка на иначе този страхотен спорт.

Ф1 ще оцелее, но няма кой да я гледа. Ще стане като Наскар - залози и междинни точки на определени обиколки. А и с толкова слабо Ферари от;лива на фенове е огромен.

Фетел го бива да стартира от пол позиция и тогава е невероятен на чиста писта. В преки двубои не става. Може да завижда на Хамилтън и Алонсо за уменията. А понеже на хоризонта се очертава пенсионирането му, сега ще храни Формулата каква била. Еми не ти пасва - да.

Що като го няма фетел и потоп? Споко ще я има формулата. Когато спечели всички състезания за годината нямаше проблем ама сега пищи. Най надценения пилот от формула 1.