Фейгин взе олимпийска квота за България след пауза от над 20 години

Страната ни ще има фигуристка на Олимпиада за първи път от Нагано 1998

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момичето! Изпълни си съчетанията перфектно. А тези дето ги класираха преди нея падаха като круши.

Как се дава българско гражданство на руски евреин?

Каква руска еврейка, това момиче говори по-добре български от множество българи, израстнала е в българия и защитава нашия флаг. Това са неща, които много хейтъри тук никога няма да опитат да направят, че дори да се качат на кънки, важното е да пишат по форумите.

Абе, че детето е с руско-еврейско потекло е факт. Както и това, че е с българско гражданство. Но е трудяга, симпатяга, умница и наистина постигна успех за страната ни с прилично класиране на световното, при това с дистанционни тренировки. Колко от вас са направили и една стотна от това за страната ни на нейната възраст? Аз предпочитам такива сънародници, отколкото читаците, които ни напуска през турската граница Буда Банкянски. А бездарията нека си плякат джуки, като друго не могат.

Браво Алекс, успех ти желая !

Не мога да разбера как една руска еврейка, родена в Ерусалим, може да преставя България?

Няма и да разбереш.

то и втората тенис ракета на българия има руска фамилия...

Ами то не е трудно за разбиране . Участва в състезания, получава квота и отива на игрите. Няма никакво значение къде е родена, защото има българско гражданство.Ако не ти харесва този факт, може ти да отидеш вместо нея.

Браво на хубавото момиче!

Руските еврейки са яки.

Има типична руска хубост, наистина е мн готина.

Ашколсун! Доживяхме! Браво на момичето! Срам за Спортния министър - израелка играе за нас

Чувства се българка, прославя старана. А ти?

Възпитаничка на спортното 132-о у-ще "Ваня Войнова", пълна отличничка, като слънце, слязло в стаята. А как пердаши чужди езици и не един и два..... Това е елитност, не нафуканите езикови и др. гимназии! И Казийски беше страхотен в училище, дори в Япония с младежкия национален си е готвил зададения по тема проект и го донесе! Щом има няколко такива, ще я бъде тази страна, ей!!!!!