17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте хвалили този нарцисик. Неговото поведение е скандално и не отговаря на един футболист от неговия ранг.

В случая топката беше с целия размер вътре. Ако пропорционално си бях вкарал .... в жената на съдията, щеше да й стигне до сливиците. Прав е Роналдо да беснее, но да хвърля капитанската лента не е ОК.

Защо не накажат съдията? А Роналдо е голям след толкова години и мачове продължава да играе за страната си със сърце. Нека да се учат от него някои псевдо БГ звезди....

_stankow

Че какъв капитан е, ако няма право да възрази !?!? Съдията да накажат и да признаят победата, пък него може и да го глобят. Но не и да го осъждат, прав беше човекът !

Роналдо може да е всякакъв извън терена, но на него винаги се бори до самия край, естествено че ще е бесен след такова безумно решение. От София сигурно се вижда, че топката е 1000% вътре, напълно прав е в случая, ФИФА да си разследват съдиите вместо него...

Няма по-нормална реакция от тази на Роналдо. Да си замълчи и мишкува при очеваден гол ли? ФИФА, по-скоро трябва да се извини на целият португалски народ и лично на Роналдо.

_stankow

Направо да им признае победата. Или да се преиграе мачът. Иначе - не е справедливо ! Грешката на съдията да се узаконява, щото бил съдия !? Извън футбола има апелативни съдилища, не само съдии !

Роналдо е милиардер и му пука за Съдийте и ФИФА ! Това че сгрешиха Съдийте е очевадно ! А ФИФА са мошенници като нашия с Перуката , няма какво да го съдят , сами да се осъдят !

А защо ФИФА не разследва съдиите?

Защото не са румънци.

ВАР нема ли да накъсвал играта??? Ето тази ситуация просто е безценна! ВАР до дупка и всичко става доооста по-интересно!

Трябва да има мощен ритник, ама за съдийската бригада! Те оплескали пейзажа с решението си, а после Роналдо им е виновен!

Абе прав е в случая. Може да е леке, ама сега е прав. Голът си го има, вижда се много добре, даже и да не си специалист. И за какво не го зачетоха, никой не знае...

_stankow

Не се вижда от гледната точка на съдията - ниско на терена и в една линия с топката и крака на защитника. Не може от 15 метра да прецениш тези 30 см пред или зад гол линията са. Страничният съдия също не е видял. Да се оправят фифаджиите, иначе им пада авторитетът от такова "решение" !

Фифа/Уефа, двете най-корумпирани организации за нареждане на нагласени мачове. Има асистент за гол линията от много години, има ВАР от 3 години вече, но те не се прилагат в квалификациите за най-големия футболеб форум, за да може направо на фиксиран резултат да се играе, излагация

Корупцията във футбола е в невиждани до момента мащаби

Браво на Роналдо.

коментират от Англия за тяхното положение на финалите, тогава беше метър навътре! И имаше ли такива изцепки от техните футболисти?

Като не са му признали гол, естествено, че ще се сърди или от ФИФА са се почувствали оскърбени, че не им е подарил по един гервек.