Финал за историята! Наоми Осака отново е кралицата на US Open

Азаренка предложи фантастична битка, но ще почака още за нова титла в Шлема

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, искаш ли да го поемеш анално?

Най-после интересен женски двубой.Осака има супер дразнещия навик,който не можа да преодолее през годините- да блъска по два пъти върху бедрото си.Неприятна гледка.

Да се зализва и да си подръпва задника? Невротични рефлекси. Аз лично стисках палци на Азаренко, заслужава, жената, въобще тази година Ю Ес Оупън мина под знака на завърналите се майки! А тук натирват хората в къщи и им подхвърлят някакви "помощи", за да не пречат и да загубят квалификацията си. Да не говорим пък за по-възрастните, които стават направо излишни. Е как да не вземеш самолета с последните си пари?!

И двете играха добре, но Осака напълно си заслужи победата. Успя да обърне мача, не всеки го може.

Този климатик освен жълт е черен - най-ужасната комбинация.

Що за племе сме не знам, но четейки коментарите явно си заслужаваме съдбата. Чудесен финал. И двете ги харесвам. Наоми е на 22 и успя да надвие Азаренка. Много труд, воля и постоянство. Браво и на двете момичета.

Ами щом Азис и Борисов са ти идоли нямам какво да добавя към пошлият ти коментар.

Сега по-сериозно! Видя се,че идват младите и при жените и мъжете. Така ще е. Това мургавото момиче е бъдъщият първи при жените. При мажете ще се оформи тройка . Ще видим довечера. Парите са добри за добро САМОЧУВСТВИЕ. БРАВО БРАВО на финалистите заслужават го и ни КЕФЯТ!!!

Вие сте древно индийско преме, от кастата на "недокосваемите". Изгонение сте от ИНдия преди векове за кражби, лъжи, мошеничества...

Айде стига бе, тая даже не се изпоти, можеше и 10 сета да играе. Както годзила, колкото по-дълго играят, толкова повече въздух имат. Бе лоши болести са това.

А, а ретура на черная японка по силен от сервиза на азаренка...

нАомито ти, е създадено по американската система - много анаболи, самочувствие, че всички са му длъжни, понеже е цветнокожо, заблудата, че Америка е велика, понеже краде и с г ъза си, граби и руши по света и у нас, "в името на мира, демокрацията и правата на човека".

Ти на изнасилвача Джордж Флойд ли си фен.

Дано на някой следващ мач, на шапката на нечий спортист да има нейното име.... Нищо лично!