17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много готин стадион, поздравления за албанците

Мача няма какво да коментираме. Той и въобще футболът в Европа са нещо различно от това, което се играе у нас. Ноо, обърнете внимание къде се играе финал на европейски турнир, и на какъв стадион?! Няма го Тошко Колев (лека му пръст) да ни запее: "Кога ще ги стигнем АЛБАНЦИТЕ?"

Стадиона на тия е гола вода бе луд ли си. Тодор Колев е антибългарин

Европейски финал НЕ се играе на стадион " гола вода "! Лицензи се иска за това. И някой да го построи. Държава, футболна (спортна) федерация, или друг инвеститор. Защо у нас не се случват такива неща? Албания по футболна (спортна) нация ли е от България? В Румъния имаше финал, в Скопие имаше финал, сега и в Тирана. Нас постоянно ни заобикалят. ЗАЩО ли?

СпециалнияТТТТТТТТТ е префектнияТТТТТ!

Прозвища и прякори = непълен член.

Трябва да нацвъкат 10-20 турнира още, че да може и шматарошки отбори, като нашите, да могат да взимат по някоя международна купа, от време на време. Иначе, Браво на Жозе и Рома! Удържаха и имаха голям късмет при двете греди! БРАВО!

С времето тоя човек все повече почва да ме кефи. Не харесвах играта на Юнайтед при него, но въпреки това пак взе финала срешу супер силен Аякс. Страхотен треньор. Днеска показа емоция, личи си, че гори за играта.

В Юнайтед трябва да му вдигнат паметник, че с тези накадърници дето се подвизават там взе три купи!

Затова е специален

Рома също няма кой знае какви играчи, втора-трета ръка са. Най-добрите играчи в Калчото са в Интер, Милан, Ювентус и Наполи. Но Специалния спечели Еврокупа дори и с тези играчи в Рома. Браво!

Браво на Рома, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

С гол от засада?!?

Те и Леефски така със случаен гол с рикошет взеха, че спечелиха купата, а после голямо мучене! Вярно 13 години без трофей хич не е малко, но чак пък толкова няма нужда!

5 еврофинала - 5 победи. Моуриньо наистина е невероятен.